Bár azt már lehetett korábban is tudni, hogy Katalin hercegné jól zongorázik, azért a szombat este legnagyobb meglepetése mégis az ő feltűnése volt az Eurovízión!

Károly és Kamilla is feltűntek

Az Eurovíziós Dalfesztivál most már jópár éve két elődöntőből és egy döntőből áll. A tavalyi versenyt Ukrajna nyerte, így idén nekik kellett volna rendezniük, de ez a háború miatt nyilván lehetetlen, így a 2022-es második helyezettekként a britek kapták idén a lehetőséget. Az egyhetes bulit kedd este az nyitotta meg, hogy az első elődöntő bevezetőjében feltűnt Károly király és Kamilla hercegné, felvételről. Akkor azt lehetett gondolni, hogy akkor ennyi volt a rojális közreműködés a britek Eurovíziójában.

Fotó: YouTube/EurovisionSongContest

A rajongók maximum arra számíthattak, hogy Károlyt és Kamillát a döntő előtt is bevágják majd megint egy pillanatra, és ez így is történt, de még ezt megelőzően akkora meglepetés várta tévénézők millióit, hogy sokan évekre megemlegetik.

Katalin Orchestra

A döntő ugyanis a tavalyi győztes dal, az ukrán Kalush Orchestra együttes Stefania című számának feldolgozásával kezdődött. A montázs már néhány perce ment, amikor egyszer csak a windsori kastélyt láthattuk légi felvételről, majd benne Katalin hercegnét, amint egy lélegzetelállító kék ruhában zongorán kíséri az ukrán rapperek slágerét. Nem sokkal később a hercegi pár hivatalos Instagramján meg is jelent a kérdéses jelenet, és rögtön özönleni kezdtek az olyan hozzászólások, mint például:

felugrottam a fotelból, amikor megláttam, hogy Katalin hercegné zongorázik a tévében!

Persze a nagy rajongók jól tudják már egy ideje, hogy a hercegné milyen jól zongorázik, hiszen már karácsonykor is megmutatta a tudását, de az eurovíziós feltűnése még így is a hét meglepetése volt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Még egy fotó

És ha mindez nem lett volna elég, Katalin hercegné (sajtósa) vasárnap délben megfejelte mindezt egy olyan fotóval, ami a színfalak mögött készült a zongorázós jelenet felvételekor.

Egy kis titkos bepillantás a színfalak mögé a tegnap esti eurovíziós meglepetés felvételekor

– mondja az alábbi kép felirata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Jaaaj, miért fekete-fehér ez a kép, annyira gyönyörű színe volt ennek a ruhának!!?!! 😭 Katalin hercegné egyébként Jenny Packhamtől választotta ezt a csodát, és azért éppen kékben, mert ez az ukrán zászló egyik színe. A Daily Mail arra is felhívja a figyelmet, hogy a hercegné a meglepetéshez II. Erzsébettől örökölt fülbevalóit viselte.

Via