A 40 éves walesi hercegné a családja társaságában vett részt a királyi család éves karácsonyi koncertjén, ahova igazán stílusosan érkezett. Katalin hercegné a lányával, Sarolta hercegnővel, valamint a húgával, Pippa Middletonnal is összeöltözött. 

Kiváló stílusérzék 

Katalin hercegné mindig pontosan tudja, hogy egy adott eseményre mit vegyen fel, csodálatos szettjeit és kivló stílusérzékét szájtátva bámulja a világ. A walesi hercené a királyi család éves karácsonyi koncertjén is pompásan nézett ki, grátisz az outfitje tökéletesen passzolt a lányáéhoz, Sarolta hercegnőjéhez. Sőt, a húgával, Pippával is összeöltöztek, bár ez lehet, hogy csak puszta véletlen. 

Pippa is bordó kabátban érkezet /Fotó: GettyImages/Pool 

Összeöltöztek 

Katalin hercegné egy egészen gyönyörű, bordó kabátruhát választott magának a különleges eseményre, ehhez pedig egy  hozzáilló táskát és magassarkút vett fel. Kislánya, Sarolta hercegnő pedig ugyancsak bordó ruhácskában érkezett az eseményre, ahol II. Erzsébet királynő emléke előtt tisztelegtek. 

A karácsonyi koncerten egyébként részt vett III. Károly király, Kamilla királyné, illetve Beatrix és Eugénia hercegnők is a férjeikkel, valamint a család számos tagja is. 

(via)