Hatalmas nosztalgiahullám van a divatvilágban, a tervezők egymás után alkotnak menő, retró darabok ihlette kollekciókat. A 2000-es évek trendjei ismét betörtek, kezdve ezzel a nadrággal, amit 20 évvel ezelőtt minden celeb viselt! 

Ismét népszerű a 2000-es évek kedvenc nadrágja

Sok ciki trend volt a 2000-es években, ezeket nem is olyan régen itt gyűjtöttük össze. De legalább ugyanennyi menő irányzat is megjelent. Ezeknek egy része 2024-ben ismét népszerű lesz. Ezek közé tartozik a cropped nadrág, Capri nadrág vagy ahogyan sokan nevezték a halásznadrág.

A fazont biztosan neked sem kell bemutatnunk, hiszen pár évtizeddel ezelőtt tényleg nem volt olyan nő, akinek ne lett volna ilyen nadrágja. A trend annyira népszerű volt, hogy a legdivatosabb celebcsajok még a vörös szőnyeges eseményekre is ezt választották. Ezzel mindent el is mondtunk. 

A Y2K korszakban csípőnadrágként viselték, de 2024-ben inkább a magasabb derekú verziókkal fogsz találkozni. A szára pedig igazán változó lehet, de a bővebb nadrágok továbbra is hódítanak. 

A trend legnagyobb előnye, hogy bármivel viselheted. A vastagabb anyagból készült nadrágokat akár csizmával, míg a könnyű nacikat szandállal, csinos magassarkúval, esetleg papuccsal. Imádni fogod ezt a trendet, hiszen a nadrág szabása nagyon előnyös, nyújtja a lábad, karcsúsítja a derekad, és minden szetted menő lesz vele! 


Via