Végre itt a tavasz, ez pedig azt is jelenti, hogy előkerülhetnek a színes, mintás ruhák. Az üzleteket ellepték a lenge darabok, melyeket most még kabáttal, később pedig anélkül is viselhetsz. A legmenőbb divatinfluk is megmutatták a kedvenceiket, melyekhez hasonlót akár a H&M-ben is beszerezhetsz! 

Ráncolt midiruha 

A tavaszi szezon egyik kedvence a ráncolt ruha, amit biztosan sokat láttál az Instán és a TikTokon. A drága luxusruhákhoz hasonlót a H&M-ben is be tudsz szerezni, így érdemes vele tenned egy próbát. A fazon nagyon trendi, egy ujjatlan verziót pedig akár még nyáron is tudsz majd viselni. Jól mutat blézerrel, kabáttal, de akár sportcipővel is. 

hm-ruha-2024
Ráncolt midiruha 6 995 Ft

Virágos midiruha 

Nincs tavasz virágos ruha nélkül, és bármennyire is unalmasnak tűnhet, a bájos, csajos daraboknak nehéz ellenállni. Idén tavasszal nagyon sok mintás ruhával találkozhatsz a H&M üzleteiben, a fazonok is változatosak. Érdemes pamutot vagy lenvászont választanod, ezek még nyáron is előkerülhetnek. 

hm-ruha-2024
Lenkeverék midiruha 9 995 Ft

Puffos ruha 

A puffos ruhákat sem tudjuk elengedni, hiszen romantikusak, bájosak, és még egy sima sportcipőt is izgalmasabbá tesznek. Ha te sem szeretnéd kihagyni a trendet, válassz egy mintás, színes darabot, amivel még a borúsabb napokon is feldobhatod a hangulatod! 

hm-ruha-2024
Ruha húzózsinóros derékkal 9 995 Ft

Via