Idén tavasszal nem a balerinacipő lesz a sztár, ez a 3 cipőtípus lesz helyette a legnépszerűbb!

Mokaszin

A mokaszinok időtlen klasszikus, soha nem megy ki a divatból.   2024-ben is van létjogosultsága, és mindenképpen megérdemlik a helyet a cipősszekrényedben. A klasszikus fekete változat mellett több variáció is népszerű lesz ebben a szezonban. Ez a trendi cipő továbbra is nagyon keresett, és sokféleképpen kombinálható, például magasabb zoknival és a szoknyával lesz hihetetlenül aranyos a szetted. De ez a divatos darab ideális a szélesszárú nadrágokhoz, az egyenes szárú farmerhez, és akár ruhákhoz is. 

Slingbacks

Ha valami szokatlanabbat szeretsz, és túl unalmasnak találod a balerinákat, biztosan imádni fogod a slingbackeket. A klasszikus balerinákkal ellentétben, a slingbackek nyitott sarokkal, és rugalmas pántokkal rendelkeznek. Számos variációja létezik: mindegy, hogy törpe magassarkúként, vagy lapos balerinaként hordod. Ideális az olyan nők számára, akik egyszerre szeretnének elegánsnak, időtlennek és stílusosnak tűnni. 

Természetes anyagokból készült szandálok

Néhány évvel ezelőtt még senki sem gondolta volna, hogy a parafatalpú szandálok ekkora népszerűségre tesznek szert a divatvilágban. Ezek a lábbelik hihetetlenül kényelmesek és helyesen kombinálhatók, valamint stílusosak is, így tökéletesek tavaszra és nyárra is. De mely modellek igazán népszerűek idén? A zárt orrú modellek ebben a szezonban is nagyon közkedveltek lesznek. Nyáron ruhákkal és rövidnadrágokkal kombinálva, vagy egyszerűen farmerrel lezseren viselve is remekül feldobják a szettedet.

via