Végre megérkezett a tavasz, így jöhetnek a könnyed dzsekik, csinos cipők és persze a ruhák! Az idei trendek igazán változatosak, érezhető a Y2K-hatás, így sok olyan darabbal találkozhatsz shoppingolás közben, ami 20 évvel ezelőtt már trendi volt. Ilyen például a húzott ruha, amire akár a H&M-ben is lecsaphatsz! 

A H&M húzott ruhája a nők új kedvence 

Nem egy új trendről van szó, hiszen ezek a ráncolt fazonok már a ’90-es években is felbukkantak, de leginkább a 2000-es években találkozhattunk velük. A fazon annyira felkapott lett, hogy később felsőket, szoknyákat is készítettek ezzel a megoldással, majd a trend váratlanul eltűnt. 

Tavaly már elkezdett visszaszivárogni a trend, de csak pár márkánál volt megtalálható. 2024-ben azonban nagyon sok helyen találkozhatsz a húzott ruhával. A luxusmárkák mellett a fast fashion üzletekben is megjelent, többek között a H&M is készített belőle pár verziót, melyekért valósággal rajonganak a nők. 

h&m-rancolt-ruha-2024
H&M Ráncolt bodycon ruha 6 995 Ft

A H&M ruhája midi hosszúságú, nincsenek ujjai, így akár még nyárra is ideális. Tavasszal pedig blézerrel, farmerdzsekivel vagy akár kardigánnal kombinálhatod. Mivel nagyon egyszerű a fazon, így tényleg bármivel viselheted. Ha elegánsabb eseményre szeretnéd felvenni, akkor magassarkúval, de egy edzőcipővel akár egy sima hétköznapra is ideális. 

A húzott ruhának érdemes adni egy esélyt idén, hiszen tényleg nem lesz ennél nagyobb trend. Ahogy jön a jobb idő, egyre több színben, fazonban bukkan majd fel a trend, és a legmenőbb influencerek is ezt viselik már! Biztosan megtalálod majd a tökéletes darabot, ami a kedvenced lesz a szezonban


Via