Ha szereted a H&M termékeit, akkor biztosan tudod, hogy a fast fashion márkának minden évben jelenik meg együttműködése valamelyik luxusmárkával vagy híres tervezővel. Az előző években olyan márkákkal kollaboráltak, mint mondjuk a Balmain vagy éppen a Moschino. 2024-ben is lesz kapszulakollekció, a legújabbat a Rokh tervezője alkotta. 

Ezzel a márkával jelenik meg kollekciója a H&M-nek

A márka együttműködései nagyon népszerűek, a limitált darabokat mindig hamar elkapkodják az emberek. Mivel mindig nagyon egyedi, extravagáns ruhák és kiegészítők kerülnek a polcokra, így nem csoda, hogy a divatrajongók mindig várják a kapszulakollekciókat. 

Az elmúlt években már sok izgalmas tervezői együttműködést láthattunk, 2024-ben tovább bővül a sor, mivel tavasszal érkezik a Rokh H&M kollekció. Rok Hwang, a márka tervezője a sikerét a rendhagyó eleganciával és játékos testreszabhatósággal átszőtt darabjainak köszönheti. 

Rokh a koreai tervezők új hullámának élvonalába tartozik, akiknek konceptuális és mégis hordható ruhái mostanában lenyűgözik a divatot. Büszkén mutatjuk be Rok Hwang tervező adaptálható ruhatári klasszikusait, és alig várjuk, hogy lássuk, hogyan viselik őket vásárlóink

- árulta el Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója és a női ruhák tervezéséért felelős vezetője.

Ennek megfelelően a kollekcióban nagyon sok elegáns szabású ruhával találkozhatunk. De a ruhák mégis egyediek, mindegyiken van valami, amitől izgalmasabbá, egyedülállóbbá válik. A Rokh H&M együttműködés keretein belül női- és férfiruhák, valamint kiegészítők érkeznek majd. 

A Rokh designok klasszikus megjelenésűek, olyan radikális átalakítással, melyek időtlen megközelítésbe helyezik a darabokat. Nagyon izgatott vagyok, hogy a H&M-mel közös, mérföldkőnek számító kollekciónknak köszönhetően világszerte több vásárlóval oszthatjuk meg víziónkat

- mondta Rok Hwang, a Rokh kreatív igazgatója.

A kollekció Magyarországon április 18-tól érhető el. Az együttműködés darabjait kizárólag online lehet megvásárolni. 


Via