Az olyan luxusmárkák, mint a Chanel, a Louis Vuitton vagy a Balenciaga folyton készítenek olyan dolgokat, melyeket mi, milliárdok nélküli, hétköznapi csajok is szeretnénk megvásárolni: ezt a fast fashion márkák persze rendesen ki is használják, és sorra dobják piacra a hasonló megjelenésű változataikat. Most például a H&M jött ki egy olyan fekete magassarkúval, amihez már-már megszólalásig hasonló a Gucci kollekciójában is van!

A H&M 10 ezer forintos fekete magassarkúja most a legtrendibb cipő

Az emlékezetes és nagyon szexi darab nem más, mint a Gucci Mallory cipője, ami egy hátul pántos, slingback-fazonú magassarkú, hegyes orral, lakkos külsővel. Jelenleg 875 euróért, szóval kb. 345 ezer forintért árulják a hivatalos üzletekben és már szinte mindenhol sold-out, csak az online nagykereskedésekben van még belőle méret.

Arra, hogy a Gucci magassarkúja iránt hatalmas a kereslet, valószínűleg a H&M nagyágyúi is felfigyeltek, ugyanis a dizájner darab megjelenése után pár héttel ki is jöttek egy (szinte megszólalásig) hasonló darabbal, budget árban, amit kevesebb, mint 10 ezer forintért lehet megvásárolni. Íme, a cipő!

H&M Sarokpántos cipő 9395 Ft
H&M Sarokpántos cipő 9395 Ft

Per pillanat mindenféle méretben kapható ez a szexi magassarkú a 35-től kezdve egészen a 42-es lábméretig, viszont a egyes üzletekben máris elkapkodták ezt a lábbelit, szóval neked is érdemes rákapcsolnod, ha tetszik ez a fazon. Hegyes orra elegánssá, nyitott fazonja praktikussá teszi a közelgő tavaszi-nyári napokra, a pántja pedig hátul gumival van megtoldva, tehát kapcsolgatni sem kell a cipőt, egyszer lehet fel-és lehúzni!

Szavazás
 

Via