A Balenciaga az elmúlt években már többször felháborította a nőket a különös, szokatlan darabjaival. Nem is olyan régen egy törölközőre hasonlító szoknyával haragították magukra a rajongókat, most pedig egy táska okozott hatalmas botrányt. 

Megdöbbentette az embereket a Balenciaga legújabb táskája 

A divatmárka szereti megbotránkoztatni az embereket, és szokatlan, teljesen váratlan fazonokkal előállni. Ilyen volt az a szoknya, amiből mém lett az interneten. A méregdrága designer szoknya nagyjából 700 euróba került, de pontosan olyan volt, mintha egy törölköző lett volna. 

balenciaga-taska-2024
Balenciaga

Most újabb dologgal bővült a lehetetlen termékek listája, ez pedig nem más, mint egy táska a legújabb kollekcióból. A márka kiegészítője 2490 fontba, tehát nagyjából 1,1 millió forintba kerül. Ennek ellenére úgy néz ki, mintha egy szupermarketben kapható szatyor lenne. Sokak szerint a Morrisons Bag For Life táskájára hasonlít, aminek az ára 2 font. 

A Balenciaga táskája bőrből készült, van két fogantyúja, ami gravírozott, és van levehető pántja is. Több mintával is kapható, mindegyiken zöldségek, gyümölcsök, kenyerek vannak, így tényleg olyan, mintha egy bevásárlótáska lenne. A kiegészítő egyébként a férfi kollekcióban található meg, már előrendelhető, így a divatrajongók egy részének bizonyára tetszik a táska. 


Via