Nagyot változtak a cipőtrendek az elmúlt években, sok fazontól elköszöntünk, bizonyos darabok átalakultak, és akadnak izgalmas újdonságok is. Most mutatunk három jolly joker fazont, amit megéri beszerezned, hiszen az egész szezonban imádni fogod őket! 

Menő sportcipő 

A sportcipők változtak talán a legnagyobbat az előző évekhez képest. Továbbra is alapdarabnak számítanak, de már nem a chunky, színes darabokat hordják a legmenőbb csajok. Inkább a laposabb talppal rendelkező, egyszerűbb vonalvezetésű cipők számítanak trendinek. Már biztosan találkoztál ilyen darabokkal, hiszen a 2000-es évek elején az ilyen fazonok hódítottak. Ha szeretnél egy igazán csajos, mégis vibráló cipőt, akkor olyat keress, amin van ezüst színű részlet!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julie Sergent Ferreri (@juliesfi) által megosztott bejegyzés

Elegáns balerina

A balerina igazi must-have lesz tavasszal, ha eddig még nem szerezted be, akkor itt az ideje! Az egészen egyszerű cipőktől kezdve a pántokkal, szegecsekkel díszített darabokig. Ha inkább a minimalista stílus áll hozzád közel, akkor viselj letisztult cipőt. 

Cicasarkak 

Az extrém magas sarkú cipők ideje lejárt, idén tavasszal nem kell a kényelmetlen fazonokban egyensúlyoznod. Megérkezett a cicasarok, ami egészen apró, így biztos, hogy egész nap kényelmes lesz. Ha szeretnéd igazán feldobni a szetted, viselj egy színes, mintás cipőt. 


Via