Vannak olyan divattrendek, melyekért szó szerint az egész világ rajong. Az alábbi cipőtrend is ilyen, hiszen elsőként meghódította a legnagyobb influenszereket, most pedig már tényleg mindenhol ezt látjuk! Olyan menő lesz, hogy tavasszal neked is ki kell próbálnod. 

Ez a retró cipőtrend lesz a legnépszerűbb tavasszal 

Az elmúlt években a chunky edzőcipők számítottak a legforróbb trendnek, mindent elleptek az óriási edzők, ezeket később a letisztultabb fehér cipők váltották fel. Most azonban ezektől is ideje elköszönni, legalábbis egy időre, mivel megérkezett a 2000-es évek legtrendibb fazonja, ami mindent letarolt. 

A lapos, lekerekített orrú edzőcipő ismerős lehet, ha szereted a retró trendeket. Pár évtizedekkel ezelőtt már menőnek számított, most ismét átveszi az uralmat. Ha egyetlen darabot kellene kiemelnünk, akkor az Adidas Samba lenne, mivel jelenleg ez a legfelkapottabb cipő a közösségi médiában. 

Persze más típusok is hódítanak, ha nem tetszik a márka edzőcipője, vagy más színkombinációt próbálnál ki, akkor sok hasonló fazonra akadhatsz. A lényeg, hogy teljesen lapos legyen a talpa, és ne legyen semmiféle magasítás vagy esetleg plusz díszítés. 

A menő a csajok szó szerint mindennel viselik a cipőfazont. Jól néz ki farmerszoknyákkal, elegánsabb nadrágokkal és akár még ruhákkal is. Tavasszal, sőt, egész nyáron viselheted, így tényleg megéri beszerezni! 


Via