Nincs olyan szett, amivel Taylor Swift ne okozna meglepetést. Az énekesnő igazi divatdiktátor, bármit vesz fel, tuti, hogy trend lesz belőle. A csajok valósággal rajonganak a menő, könnyed és nőies stílusáért

Mindenki Taylor Swift cipőjét akarja 

Ha követed Taylor Swiftet, akkor biztosan tudod, hogy az új pasija Travis Kelce, aki a Kansas City Chiefs játékosa. A celeb szinte mindig ott van a meccseken, hogy a barátjának szurkoljon. Mivel Taylor továbbra is imádja a divatot, ezért a legmenőbb szettekben jelenik meg, a ruhái pedig mindig passzolnak a Kansas színeihez. 

taylor-swift-new-balance-2024
New Balance

Taylor összeállításai nagy sikert aratnak, a fanok pedig azonnal elkapkodják az általa viselt darabokat. Így volt ez a New Balance 550-es cipőjével is, amiből a sztár egy nagyon különleges színvariációt választott. A piros és fehér cipő tökéletesen passzolt Taylor szettjéhez, és persze a Chiefs színeihez! 

taylor-swift-new-balance-2024
New Balance

Az eredeti 550-es egyébként 1989-ben debütált, és azonnal kedvenccé vált. Pár évvel később azonban eltűnt, 2021-ben tért vissza a kínálatba, és egyből a divatdiktátorok ruhatárában landolt. Taylor Swift mellett Sofia Richie, Kaia Gerber, Storm Reid és Emily Ratajkowski is imádják ezt a fazont, ami rengeteg színkombinációban érhető el

taylor-swift-2024
New Balance

A New Balance 550-es mellett van egy másik kedvence is Taylornak, ez pedig a New Balance 1906R. A sztár ebből is különlegeset választott, mivel a GANNI és a New Balance együttműködéséből származó cipőben jelent meg. A szettje nagyon sportos, mégis stílusos volt, mivel oversize pólót és biciklisnadrágot viselt a cipőhöz. Mióta Taylor felvette a cipőket, mindkettő bestseller lett, 2024-ben pedig tényleg mindenhol látni fogod őket!