Minden évben van egy must-have kabát, amit mindenki akar. Nem is olyan régen ez a rövid pufidzseki volt, majd jött az oversize teddy coat. Ezek továbbra is nagyon trendinek számítanak, de egyik sem annyira népszerű, mint az a télikabát, amit Taylor Swift viselt.

Taylor Swift kabátját imádja mindenki 

Ha követed a trendeket, akkor biztosan láttad már a prémes aviátor dzsekiket. Ezek a kabátok nem csupán melegek, de nagyon stílusosak is, szuper szetteket rakhatsz velük össze, és a legjobb, hogy fázni sem fogsz a hidegben. 

A trendkövető Taylor szintén lecsapott egy ilyen dzsekire, ő a hagyományos fekete vagy sötétbarna helyett egy bézses árnyalatot választott. Bár lehet, hogy ez a szín nem a legpraktikusabb, szárazabb napokon előkerülhet, hiszen így biztosan nem hagy rajta nyomot az eső. 

Taylor egy rövidebb fazont viselt, de nagyon trendinek számítanak az oversize kabátok. Ezek egy kicsit praktikusabbak is, hiszen jobban védik a derekad, így rövid pulcsiban sem fogsz bennük fázni. Szoknyával, ruhával szintén jól mutatnak. 

A télikabát tényleg mindenhez megy, szinte még nem találtunk olyan szettet, amihez ne passzolt volna. Viselheted farmerrel, miniszoknyával, UGG-csizmával vagy esetleg egy csinos kötött ruhával.

Színek tekintetében főként a fekete és a barna tarolnak. A fast fashion üzletekben van pár bézs és fehér kabát is, de ezek nem annyira népszerűek.