A változékony téli időjárás miatt a legtöbben sok kabátot beszereznek, és utána ezeket váltogatják. Ha viszont szeretnél egy állandó, jól kombinálható darabot a ruhatáradba, akkor neked is be kell szerezned a H&M kabátját. 

Ezért imádják a H&M kabátját

A H&M kétsoros darabja egy nagyon egyszerű, letisztult, mégis trendi kabát. Fazon szempontjából olyan, mint az elegáns szövetkabátok, de rövid, ezért kifejezetten trendinek számít. Ha emlékszel még, akkor idén ősszel a hagyományos ballonkabátokól az ultramini volt a trendi! 

hm-kabat-2023
Dupla mellrészű dzseki 15 995 Ft

Nagyon könnyű kombinálni, oversize, így a vastagabb pulcsik is aláférnek. Több réteggel is kipróbálhatod, így tuti, hogy nem fogsz benne fázni. A hossza pont ideális, ha hosszabb pulóverrel veszed fel, akkor nem lesz vele gondod. 

Három színben elérhető: kékben, feketében és szürkében. Mindhárom árnyalat nagyon alapnak számít, ezért bárkinek a ruhatárába jól beilleszthető. A lényeg, hogy azt árnyalatot válaszd, amit a legjobban ki tudsz használni. A fazon még sokáig trendi lesz, így érdemes beszerezned. 


Via