A tökéletes télikabát megtalálása hatalmas feladat. Mert nem elég, ha trendi, melegnek, kényelmesnek is kell lennie. Sok szempontot kell figyelembe venned, így a végén érthető, ha semmi sem tetszik. A H&M azonban megalkotta a tökéletes dzsekit, amiben fázni tutira nem fogsz! 

Erre a télikabátra mindenkinek szüksége van

A jó télikabátban nem fázol, könnyen tudod rétegezni, vastagabb pulóverrel is kényelmes, és szinte mindenhez megy a ruhatáradban. A H&M kabátja pont ilyen, hiszen egyszerre sportos, elegáns, és persze nagyon trendi. 

Kétféle anyagból készült, a felül plüss, épp olyan, mint a népszerű oversize teddy kabátok. De sokkal rövidebb, derékban karcsúsított, így amiatt sem kell aggódnod, hogy egy hatalmas jegesmedvére fogsz hasonlítani a télikabátodban. Fázni pedig biztosan nem fogsz benne, mivel bélelt, így a téli sétákon is melegen fog tartani. 

hm-kabat-2023
Párnázott plüssdzseki 20 995 Ft

Két színben kapható, feketében és bézsben, így kiválaszthatod, hogy melyik illik jobban a ruhatáradhoz. A fekete praktikusabb, de a világosabb színen is érdemes elgondolkodnod. A jó hír, hogy a kabátot a Black Friday miatt most akciósan rendelheted meg a H&M webshopjából, de nem árt sietni, mert gyorsan fogynak a méretek! 


Via