Nem Katalin hercegné az egyedüli előkelőség, akinek a stílusáért rajonganak a nők. Letícia királyné hasonlóan csodás ruhatárral rendelkezik, és az esetek többségében még vagányabban is válogatja össze a ruhadarabokat. 

Csodás kabátban jelent meg Letícia királyné 

Már megszokhattuk, hogy a spanyol királyné bármit visel, azt hamar elkapkodják a nők. Persze ez nem véletlen, mivel nagyon jó a stílusérzéke, és csupa olyan darabot visel, amit a hétköznapokban is bárki beépíthet a ruhatárába. Kedveli a farmereket, elegáns blúzokat, de láthattuk már bőrszoknyában is. 

Ősszel és télen rendszerint a csodás kabátokkal okoz feltűnést, most egy rózsaszín darabra esett a választása, ami káprázatos. A Barbiecore trendhez is passzoló kabát a Carolina Herrera kollekciójából származik. Egyszerű a szabása, de a színe annál feltűnőbb. 

A szövetkabátok továbbra is népszerűek, bár a bézs árnyalatúak a legkönnyebben mixelhetőek, a harsány színekkel is játszadozhatsz. Egy ennyire feltűnő színű kabát minden szettet feldob, és nem is annyira nehéz kombinálni, ha főként fekete és más sötét színű darabok sorakoznak a ruhatáradban. 


Via