Eddig igazán kellemes volt az idő, hiszen szinte nem is volt szükség vastagabb őszi kabátra. De sajnos ez már nem sokáig marad így, ezért szükséged lesz egy trendi kabátra, amit szinte bármivel viselhetsz! 

Ez lesz a kedvenc őszi kabátod

A kabátdivat igazán sokszínű, vannak visszatérő trendek, például a ’70-es évek inspirálta hosszú bőrkabátok, és új kedvencek, ide sorolhatjuk például a puha anyagból készült bombereket. Természetesen a vastagabb kabátokat sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, a hosszú szövetkabátok mellett a legmenőbb darabok a szőrmés aviátor fazonok. 

Az aviátor dzsekikkel biztosan találkoztál már, hiszen apránként jelentek meg az üzletekben. Eleinte csak fekete színben voltak kaphatóak, de idén már szinte minden árnyalatban felbukkannak a műszőrmével feldobott darabok. Vannak bőr és műbőr dzsekik, ezek garantáltan nem áznak át, a szőrmének köszönhetően fázni sem fogsz bennük. A hasított bőrrel szintén tehetsz egy próbát, de ezek kényesebbek, így csakis száraz napokon kerülhetnek elő

A fazon legnagyobb előnye, hogy mindenhez szuperül passzol. Viselheted farmerrel, és UGG-csizmával, esetleg bakanccsal. Jól mutat ruhákkal, szoknyákkal, és még elegáns nadrágokkal is. Egyszóval bármivel viselheted, könnyen rétegezheted, így fázni biztosan nem fogsz benne!


Via