Elbúcsúthatsz a rikító színekben pompázó táskáidtól: az idei őszi táska trendek ugyanis visszatérnek a hagyományos, őszies színekhez, amiket a ruhatáradba is könnyen be tudsz illeszteni. A különleges alakú és díszítésű darabokról most sem kell lemondanod, ha pedig valami extrára vágysz, még mindig kipróbálhatod az arany és ezüst metálfényekben pompázó bageket! Mutatjuk is, milyen táskák divatosak idén ősszel! 

Metálfényes táskák 

Már a tavaszi szezonban is nagyon menők voltak a metálfényes táskák, idén ősszel viszont minden eddiginél népszerűbbek az aranyban, az ezüstben és a különböző fényes színekben tündöklő darabok. Lehet őket nagy és kisméretben is kapni, a legjobb pedig az bennük, hogy a lehető leguncsibb fekete outfitet is fel dobják dobni, sőt, még a különlegesen elegáns ruhadarabokhoz is mennek! 

Mango Textured knot handle bag 9995 Ft
Mango Textured knot handle bag 9995 Ft

Többzsebes táskák

A Y2k (Year 2000) őrületnek köszönhetően ismét divatosak azok a táskák, amiket bő tíz éve jó mélyen a szekrény aljára rejtettél: itt az ideje elővenni őket, mert most minden menő csaj (Hailey Bieber, Bella Hadid és még Selena Gomez is) ilyenekben nyomul. Ha nincsenek már meg a régi darabok, a divatüzletekben és a fast fashion boltok polcain jobbnál jobb darabokat fogsz találni!

Pull & Bear Többzsebes válltáska 9995 Ft
Pull & Bear Többzsebes válltáska 9995 Ft

Nagy, párnázott táskák

Az a szuper bennük, hogy minden (meg minden is) belefér anélkül, hogy csomó szatyor kelljen cipelned. Laptop, iratok, füzetek, csecsebecsék, sminkszerek, sőt, még a többi mindennapi cuccodat is simán elnyeli egy ilyen nagy, párnázott táska, amik szerencsére még az óriási, oversized őszi kabidhoz is jól fognak menni: a kis táskák ugyanis nagyon furán néznek ki mellettük! 

H&M Párnázott sporttáska 9895 Ft
H&M Párnázott sporttáska 9895 Ft

Trapéz alakú táskák

Bár sok minden nem fér bele egy kis táskába, nagyon cuki és nőies egy ilyen darab. Csinoskodásra, randikhoz, moziba és minden más olyan helyre, ahová nem kell a fél életedet magaddal vinned, tökéletes lesz egy ilyen darab. A hazai divatüzletekben leginkább a szokásos őszi színekben (fekete, szürke, bordó, sötétzöld, sötétkék, barna) kaphatóak és mi is ezeket javasoljuk, mert az őszi ruhatárba ezek a színek illenek a legjobban! 

ZARA Minimalist shoulder bag with flap 9995 Ft
ZARA Minimalist shoulder bag with flap 9995 Ft

Öves táskák

A divatvilág legnagyobb őszi durranásai most egyértelműen azok az öves táskák, amik a '90-es évek végén és a 2000-es évek elején örvendtek olyan hatalmas népszerűségnek. Ez a fazon még csak most kezd újra trendi lenni, de már egyre több helyen kaphatóak. Már a Gucci, a Prada, a Dior és a többi luxusmárka is kiadott az idei szezonra hasonló darabot, tehát ez most a legújabb trend! 

Stradivarius Koptatott válltáska, csattal 9995 Ft
Stradivarius Koptatott válltáska, csattal 9995 Ft

Via