Egy brit stylist elképesztően jó tippet adott azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak a havi több tízezres költéseket a ruhákra, mégis divatosan, szexin és nem utolsósorban, jól öltözötten szerentének kinézni. A trükk nagyon egyszerű, csupán pár száz forintba kerül és alapjaiban változtatja meg az adott ruhádat. Hogy miért jó ez? Azért, mert a stylistok szerint sokkal exkluzívabb és drágább lehet a megjelenésed!

Ettől a párszázas trükktől drágábbnak hat minden ruhád

Akármennyi havi büdzséd legyen is a ruházatodra, valószínűleg már te is bele szerettél olyan olcsó vagy akár használt, second-hand darabba, amire ráfért volna a frissítést. A legtöbbször azonban nehéz a laikusoknak kitalálni, pontosan mivel is dobhatnák fel az adott ruhát. Egy brit stylist viszont elárulta azt a kulcsfontosságú, szuper tippet, amivel garantáltan menőbb és drágább(nak ható) lesz a ruhád.

Ez a tipp nem más, mint a fémes anyagú elemek használata! A blézereken, kabátokon és ingeken a legtöbbször olcsó, műanyag gombokat varrnak a fast-fashion üzletek, ha azonban ezeket a gombok kicseréled valamilyen szép, fényes, fémes és kerek gombokra, egyből drágábbnak fog tűnni a legolcsóbb turiban is vett rucid!

Minden egyes ruhára bevethető ez az öltözködési trükk

Nem vagy nagy blézer rajongó? No para! Ez a trükk az összes ruhadarabon vehethető (igen, azokon is, amelyek nem gombosak), hiszen egy fémes, arany vagy ezüst színben csillogó övcsatot, egy fémes brosst vagy kitűzőt mindegyikre fel lehet varrni. Csupán pár száz forintba kerülnek a rövidáru boltokban, egy kis varrótudománnyal pedig te is könnyen átvariálhatod a ruháidat, nem kell hozzá külön varrónőt megbíznod!

Csak arra figyelj, hogy legyen otthon jó minőségű tűd és a ruha színével megegyező cérnád és már neki is állhatsz a varrásnak! Hidd el, nem olyan bonyult művelet, és tényleg sokkal jobban fognak tőle kinézni a ruháid! Nyáron és ősz elején, mikor kabát nélkül rohangálunk, szuperül ki lehet használni ezt a tippet, hiszen mindenki láthatja a szép ruháidat. Próbáld ki, nem fogod megbánni!

Via