A nyári divat szezon beköszöntével jelenleg két népszerű ruha uralja az üzleteket: ezek a könnyű és halványszínű, hableányos Mermaid-core trend darabjai, emellett megjelent a horgolt trend, amit mostanában úton-útfélen mindenkin látni. A stílusos divatrajongók utcai viseletként, az influencerek pedig a strand egyik kötelező kellékeként tartják számon, sikerrel. Nagyon úgy fest, hogy most ezeket a darabokat fogja mindenki hordani idén nyáron!

A horgolt ruhák utcára is, strandra is remek viseletek 

Természetes anyagok, egyszerű vonalvezetés, szexis kivágások és egy kis áttesztő felület jellemzi a horgolt ruhákat, amik a megfelelő aláöltözöttel nemcsak a strandra, hanem akár az utcára is viselhetők mindennapi öltözékként. Remekül mutatnak hozzá a most nagyon népszerű rattan táskák és a klasszikus nyári szandálok, de más anyagok párosításával is remek outfitet alkothatnak.

Egy világos színű, len blézerrel és egy testszínű aláöltözővel akár még a munkahelyre is lehet őket viselni, ám ebben az esetben mindenképpen ügyelni kell rá, hogy a kivágás cseppet se legyen merész, az áttesztő anyagfelülületek pedig maximálisan takarva legyenek. Saját formájukban, kiegészítők nélkül, a strandokon, a fesztiválokon mutatnak a legjobban, ahol bátran lehet bennük bulizni, napozni.

A hosszú és térdközépig érő midi verziók a legpraktikusabbak, mert nyugodtan le lehet bennük ülni akkor is, ha csak egy fürdőruha van alatta, de a mini változatok is igen jól néznek ki - igaz, azokat már szigorúan csak a strandra javasoljuk, ahová amúgy sem kell sok öltözék.

Színesben is nagyon menők a horgolt ruhák

Tény, hogy a horgolt ruhák a leginkább fehér, bézs, illetve más természetes, világos árnyalatokban fordulnak elő a leggyakrabban, azonban egyre több helyen lehet látni zöld, narancssárga, pink, fekete vagy akár színes-csíkos változatokat is. Érdemes olyan változatot választanod, ami nemcsak a személyiségedhez illik, de a ruhatárodhoz is!

Egy narancssárga fürdőruha fölé például a legjobban egy hasonló árnyalatú horgolt ruha illik a legjobban, míg a fehér fürdőruhák a világos színű darabok alatt mutatnak a legjobban. Ha sötét színű fürdőruhád van, akkor jól jársz, mert bármihez felveheted, akkor is iszonyú jól fogsz kinézni! Arra azért ügyelj, hogy a kiválasztott horgolt ruha ne legyen túl kényes, mert az anyagon lévő lyukak könnyen beakadhatnak és szétszakadhatnak különböző dolgokba.

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

ZARA Crochet midi dress 14 995 Ft
ZARA Crochet midi dress 14 995 Ft
Bershka Hosszú ujjú, hosszú, horgolt ruha 14 499 Ft
Bershka Hosszú ujjú, hosszú, horgolt ruha 14 499 Ft  

Via