Az idei év tele volt őrült és meglepő trendekkel: a meztelen ruháktól kezdve a trapézfarmereken át egészen az öltöny mellényekig idén minden olyan divatos cuccot ki lehetett próbálni, amit akartál! A trendi ruhákon kívül azonban létezik egy olyan klasszikus, basic ruhadarab, ami tutira a te szekrényedben is megtalálható, annyira alapnak számít. A stylistok szerint viszont őrültség viselni, mert minden csaj fiús lesz tőle! Vajon melyik ruhadarabról lehet szó?

Ez a basic ruhadarab senkinek nem áll jól

Nem másról van szó, mint a basic pólóról! 👕 Azon belül arról a fajtáról, aminek igazi négyzetes szabása van, szóval a mostanában különösen trendi darabokról. Ezek a pólók lényegében olyanok, mintha túlméretezett, oversized szabásúak lennének, még kényelmesek is, sőt mindenhez mennek és praktikusak is! A stylistok szerint mégis őrültség felvenni őket, legalábbis a nőknek.

A divatszakértők azzal indokolták a döntésüket, hogy a magas és kerek nyakkivágású, négyzetes szabású pólók teljesen elrejtik az idomokat és a dekoltázst, amiért szinte minden nőnek előnytelenül állnak. Arról nem is beszélve, hogy szerintük a pasik is utálják rajtunk őket, mert abszolút nem nőiesek, inkább fiúsak.😶

Mit viseljünk helyette?

A stylistok szerint csak a tipikus pasis pólókat kell kerülni: az alakkövető, V-nyakkivágású darabokkal abszolút nincs baj, sőt! A pizsipólók utcán való hordását viszont szerintük mindenképpen be kell fejeznünk, mert hihetetlenül rosszul állnak minden nőnek.

Szavazás

Via