Télen egyáltalán nem könnyű divatosan, mégis kényelmesen felöltözni, mellette pedig arra a szempontra is figyelni, hogy ha lehet, akkor ne fázzunk. Rengeteg nyáron sláger ruhadarab lehetősége kiesik, így kicsit körültekintőbbnek kell lennünk. 

Az öltöny mellény a téli divat koronázatlan királynője

Ha téli divat, akkor mindenkinek a farmerek és a pulóverek jutnak eszébe, pedig egyáltalán nem kell, hogy ennyinél megálljon a kerativitásunk, csak mert pár fokkal kevesebbet mutat az időjárás-előrejelzés.

Hogyan viselheted az öltöny mellényt?

Ha unod a pulóvereket, akkor érdemes blézerekre váltani, ám ha ennél is feltűnőbb, extravagánsabb és divatosabb szeretnél lenni, akkor az öltönymellény lesz a tökéletes választás. Vegyél fel egy hosszúujjú felsőt, ezt pedig dobd fel a kedvenc öltöny mellényeddel!

Egy igazi boss lady szerepében tündökölhetsz, egy pillanat alatt vérbeli business womannek fogsz tűnni, ha ezt viseled. Ám nem csupán irodai környezetben, hanem a mindennapokban, utcán, lazább programokon is sokan viselik, hiszen rendkívül sokszínű, és rengeteg szettbe könnyen beilleszthető.