A Netflix tele van izgalmas tartalmakkal, ha pedig imádod a divatot, akkor is szinte biztosan találsz olyan alkotást, amiben a sztorin túl, a lenyűgöző ruhákban és szettekben is gyönyörködhetsz. Mi most megmutatjuk a három kedvencünket. 

Emily Párizsban

Az Emily Párizsban új évada hamarosan debütál a Netflixen, amellett azonban, hogy nagyon élvezethő a történet a Lily Collins által megformált Emily szettjei is lélegzetelállítóak. Az új szezonban is érdemes figyelni Emily párizsi gardróbját, szinte tutira irigyelni fogod. 

Gossip Girl 

Elcsípve! Bár az eredeti Gossip Girl már nem mai darab, de az Upper East Side-i fiatalok stílusa még most, 2022-ben is simán megállná a helyét. Serena vadsága, Blair kifinomultsága, és persze Chuck Bass nyakkendői, 10/10-es mindegyik. Arról pedig már nem is beszélve, hogy a történet izgalmas, telis tele csavarokkal, valami olyasmi, amit bármikor újra lehet nézni, ha egy kis intrikára vagy botrányra szomjaznánk. Egyébként a GG rebootot is kapott, ahol szintén minden csupa ármány és szenvedély, a ruhák pedig szintén káprázatosak. 

Jóbarátok 

Hirtelen furcsának tűnhet, pedig a Jóbarátok divat szempontjából is ikonikus sorozatnak mondható. Gondolj csak bele, hányan kérték a széria ideje alatt Rachel Green (Jennifer Aniston) azóta már ikonikussá vált frizuráját? Ráadásul Rachel a tévé egyik  legdivatosabb sztárjává  vált, mondhati ő hozta divatba a mom jeanst. 

(via)