Május 16-án visszatér a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, a Bridgerton. A széria már a 3. évadánál tart, a rajongók pedig alig várják az új részeket. Már megjelent az első előzetes, a streaming most újabb fotókat adott ki, amiből a rajongók szerint egy hatalmas spoiler is kiderül! 

Fontos dolog derült ki a Bridgerton új fotóiból 

Az elmúlt hónapokban apránként adagolta a Netflix a Bridgertonnal kapcsolatos infókat. Egyre több fotót adnak ki, pár héttel ezelőtt jeleneteket is posztoltak. Kiderült belőlük, hogy Penelope és Colin kapcsolata feszültséggel indul, Kate és Anthony házassága pedig szenvedélyesen folytatódik. 

A Netflix most friss fotókat adott ki a folytatásról, melyeken a szereplők láthatóak. A fényképek egy része nagy valószínűséggel az első epizódból származik, mivel az évad elején tér vissza Colin az utazásáról. Szintén fontos, hogy Francesca nagyon sok felvételen szerepel, ez nem véletlen, hiszen ebben a szezonban már sokkal nagyobb szerepet kap, mint a korábbi évadokban. 

A rajongóknak azonban más is feltűnt az új képeken. Többen megjegyezték, hogy Simone Ashley, aki Kate szerepében látható, sokszor megérinti a hasát. Ebből pedig arra következtettek, hogy hamarosan gyermekük születhet a sorozatban. A pletykát a Netflix nem erősítette meg, de a könyvekben több gyermeke is születik Anthonytól, így ez könnyen elhihető. 

A Bridgerton 3. évadában Colin és Penelope lesznek a főszereplők, de ugyanúgy bepillantást kaphatunk az egész család elétébe. Egyébként lesz 4. évad is, ezt a Netflix már évekkel ezelőtt elárulta, de még nem tudni, melyik Bridgerton testvér szerelmi élete lesz fókuszban.