Jó hír a Bridgerton rajongóinak, hiszen már nem kell sokat várni a sorozatra. Május 16-án kerülnek fel az első részek a Netflixre, a streaming pedig már az előzetest is kiadta, mutatjuk! 

Itt van a Bridgerton 3. évadának az előzetese 

Megértjük, ha már nagyon várod a sorozatot, hiszen legutóbb 2022-ben kerültek fel új részek. Egy év kimaradt a spin-off miatt, utána pedig a forgatásokkal voltak problémák. De május 16-án hivatalosan is visszatér a világ egyik legromantikusabb sorozata!

Korábban már megírtuk, hogy ez az évad Colin és Penelope kapcsolatáról fog szólni, ami igazán kínosan indul. Bár régóta barátok, a 2. évad végén Colin tett egy elég bántó megjegyzést a lányra, amivel alaposan megsértette. Penelope ezt nem is hagyja szó nélkül, ez már korábban kiderült

Penelope ebben az évadban eldönti, hogy férjet talál magának, mivel nem szeretne tovább a családjával élni. De a flörtölés nem megy neki valami jól, ezért Colin felajánlja, hogy segít neki férjet találni. Emiatt egyre több időt töltenek együtt, miközben Pen egyre magabiztosabb lesz a férfiakkal, és kérője is akad Lord Debling személyében. Persze nem ilyen egyszerű a történet, hiszen Penelope még mindig nem felejtette el Colint. 

Az előzetes alapján nagyon izgalmas és persze romantikus lesz az évad. A 2. szezon sok kérdést hagyott, így alig várjuk, hogy megkapjuk a válaszokat. Az első részek május 16-án kerülnek fel a Netflixre, a folytatás pedig június 13-án érkezik.