Nem kell már sokat várni a Bridgerton folytatására, hiszen május 16-án felkerülnek az új részek. A rajongók már nagyon várják, tudják ezt a színészek is, ezért egyre gyakrabban árulnak el izgalmas részleteket. Nicola Coughlan a legújabb interjújában Penelope fejlődéséről beszélt. 

Új információkat árult el a Bridgerton 3. évadáról a színésznő 

Nicola Coughlan a The One Show-ban szerepelt, a beszélgetés fő témája a Netflix sikersorozata volt. Minden évad más testvér szerelmi történetét követi nyomon, és nem titok, hogy ebben a szezonban Colin és Penelope románca lesz a legfőbb történetszál. Korábban már több dolgot elárultak a készítők, Nicola most új információkat osztott meg. 

Nyolc hónap a forgatás egy évadon keresztül, nagyon sok dolog megváltozik ez alatt az idő alatt, ettől ez egy nagyon akciódús évad lesz. 

A színésznő elárulta, a karatere nagyon sokat fog fejlődni az évadban. Penelope a 2. évad végén véletlenül meghallotta, hogy Colin tesz rá egy goromba megjegyzést. Ez kihatással lesz a kapcsolatukra is, mivel a 3. évad elején Penelope kifejezetten hideg lesz Colinnal. 

De nem kell aggódnod, mivel garantáltan romantikusak lesznek az epizódok, erről korábban szintén Nicola beszélt. Szerinte az első évad a szenvedélyről, a második a vágyakozásról, a harmadik pedig egyértelműen a romantikáról szól. Már látott részleteket, szerinte valóban ez a legromantikusabb. 

Tegnap este láttam néhány részletet, és izgatottan pattogtam, zseniális, zseniálisan van megírva. Nagyon büszke vagyok a szereplőkre és a stábra, elképesztően különleges. 

A Bridgerton új epizódjai idén két részletben kerülnek majd fel a Netflixre, az első részek május 16-án érkeznek, június 13-án pedig jön a folytatás. 


Via