Biztosan nagyon várod már a Bridgerton 3. évadát, hiszen legutóbb 2022-ben voltak új részek. Most azonban van egy szuper hírünk, mivel a Netflix újabb részletet adott ki, ami extrán romantikus!

Romantikus részletet adtak ki a Bridgerton 3. évadából 

Korábban már többször írtunk róla, hogy ebben az évadban ismét egy újabb szerelmespár románcát mutatják be az alkotók. Most Penelope és Colin kapják a főszerepet, a színészek szerint nagyon romantikus lesz az egész szezon, így érthető, hogy te is alig várod az új részeket! Van azonban egy jó hírünk, mivel a 2. évad kedvencei is fontos szerepet kapnak, így Kate és Anthony is szerepelni fognak a részekben. 

Az előző évad szerelmespárja csak az utolsó részben jött össze, így érthető, ha a rajongók szeretnének jobban bepillantani a kapcsolatukba! De nem ők az egyedüliek, akik fontos szerepet kapnak, mivel sokkal többet szerepel majd Francesca, aki korábban csak pár részben tűnt fel. A forgatási fotók és a friss részlet alapján, már ő is ott lesz a bálokban, sokkal nagyobb szerepe lesz, mint korábban. 

Penelope és Colin között nem indulnak egyszerűen a dolgok, hiszen az előző évadban Colin megbántotta a lányt, aminek hangot is ad. Ezt már megmutatta a Netflix az első részletben. Ennek ellenére nagyon romantikusak lesznek a részek, legalábbis ezt mesélték korábban a színészek és az alkotók