Korábban már többször írtunk a Bridgerton 3. évadáról, hiszen a Netflix már bejelentette a premier dátumát, és több részletet is kiadott a folytatáshoz. Most Nicola Coughlan, aki Penelopét alakítja a sorozatban árult el pár izgalmas információt.

Sok szenvedélyes jelenet lesz a Bridgerton 3. évadában

Február 14-én egy különleges eseményt rendeztek a Bridgerton alkotói, ahol több titkot is elárultak a 3. évadról. Többek között bejelentették az epizódok címeit, kiadtak pár új fotót és egy friss részletet is az első epizódból. Ezekről itt olvashatsz bővebben

Az eseményen természetesen ott volt Nicola Coughlan is, aki Penelopét alakítja a sorozatban és Luke Newton, akit Colinként ismerhettél meg. Ebben az évadban az ő románcuk lesz a legfőbb történetszál, így az interjúk során elárulták pár részletet. Az egyik interjúban Nicola felfedte, hogy elég sok szenvedélyes jelenet lesz az évadban, amit az anyukájának biztosan nem fog megmutatni.

Kértem egy PG-verziót az anyukámnak, mert ezt nem csinálom. Kizárt, nem, nem, nem, nem, nem

– viccelődött a színésznő, és elárulta, hogy talán a 2. epizódot még megnézi az anyukájával. 

Nicola korábban egy interjú során elhintette, hogy a 3. évad nagyon hű maradt a könyvhöz, kevés dolgon változtattak. Szerinte mind közül ez az évad lett a legromantikusabb, minden részben van valami különleges. 


Via