A Bridgerton család 2. évada 2022-ben került fel a Netflixre. 2023-ban eddig nem volt új évad, helyette a Sarolta királynéról szóló spin-off érkezett meg tavasszal. A stúdió korábban azt ígérte, hogy még idén jön a folytatás, de a legújabb hírek szerint még sokkal többet kell várni az új epizódokra. 

2024-ben érkezik a Bridgerton folytatása 

Már régóta lázban tartja a nézőket a Briderton 3. évada, főként azután, hogy kiderült Colin és Pen románcáról szól majd a sztori. A rajongók szerint ez a könyv az egyik legszenvedélyesebb, így sokan várják már, hogy a képernyőn láthassák a kapcsolatuk kibontakozását.

A sorozat alkotói korábban egy interjúban elárulták, hogy csakis a spin-off után érkezhet a 3. évad, ezért a legtöbben a nyári premierben reménykedtek. Később azt kezdték el pletykálni, hogy karácsonykor jönnek az új részek, de eddig előzetest sem tettek közzé, így a premier dátuma egyre távolabb került. 

Most viszont a Bridgerton X oldalán megjelent a pontos dátum, az információk szerint a 3. évad 2024-ben kerül fel a streaming, két részletben. Az évad első epizódjai 2024. május 16-án érkeznek, a további részek pedig 2024. június 13-án válnak elérhetővé. 

A dátumot egyébként a Netflix még nem erősítette meg, és azóta a X -ről is eltűnt a fotó, ami tartalmazta a dátumokat. Valószínűleg csak rossz fotót töltöttek fel, és később akarták bejelenteni az időpontokat. Előfordulhat, hogy hamarabb lesz a premier, de 2024 előtt már biztosan nem érkezik meg a 3. évad, mivel a Netflix decemberi ütemtervében sem szerepel. 


Via