A Bridgerton 2. évada tavaly került fel a Netflixre, és még mindig nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik a folytatás. A producerek azt nyilatkozták, hogy a Sarolta királynéról szóló spin-off után, így a rajongók elkezdhetnek reménykedni. De addig sem kell hiába várakoznod, mivel mutatunk pár sorozatot, amit garantáltan imádni fogsz. 

Lidia ügyvédnő 

A sorozatot igaz történet ihlette, mivel Lidia Poët, az első olasz ügyvédnő életéről szól. A széria azzal kezdődik, hogy Lidia nem dolgozhat ügyvédként mivel nő, de ő nem elégszik meg ezzel. Elvállal egy gyilkossági ügyet, ami újabb bonyodalmakat okoz. Közben a szerelem is megérkezik az életébe, ami csak tovább bonyolítja a dolgokat. A hangulata nagyon hasonlít a Bridgertonra, de rejtélyből sincs hiány, így érdemes megnézned! 

Lányok a vonalban 

Ha imádtad a Bridgerton színpompás szettjeit, akkor az 1920-as évek divatja is el fog bűvölni! A Lányok a vonalban Spanyolországban játszódik, és az első telefonközpont dolgozóinak életét követi nyomon. A nők mindent megtesznek azért, hogy jobb életet biztosítsanak maguknak, és kiérdemeljék a tiszteletet a munkájukkal. Persze romantikából, bonyodalomból sincs hiány, unatkozni biztosan nem fogsz. Összesen 5 évad készült belőle, minden epizódot megtalálsz a Netflixen. 

A császárné 

Az elmúlt évtizedekben Erzsébet királyné vagy ahogyan sokan hívták, Sisi életéről sok film, sorozat készült, és a Netflix is elkészítette a saját verzióját. A császárnéban egy valóságos nő problémái jelennek meg a képernyőn, aki néha éppúgy szenved, mint bárki más. A sorozat Ferenc József és Sisi eljegyzésével kezdődik, ezért megismerhetjük a pár első éveit egy újabb szemszögből. A sorozat jó kritikákat kapott, így hamarosan érkezik a 2. évad.