A Netflix még 2021 áprilisában jelentette be, hogy a Bridgerton családból biztosan fog készülni 3., sőt 4. évad is, így ha azon izgultál, hogy kedvenc sorozatod nem tér vissza, akkor most megnyugodhatsz. Sőt, a 3. szezon már javában forog, szóval feltehetően már csak egy kicsit kell kibírnod. Addig is elmondjuk, mi az, amit eddig tudunk a közelgő szezonról. 

Miről fog szólni? 

A 3. szezon középpontjában feltehetően Penelope és Colin kapcsolata áll majd. A rajongók persze ezen egy kicsit megdöbbentek, mert, ha a könyvek sorrendjében haladnának az alkotók, akkor most Benedict története következne. Persze jogosan merült fel a kérdés, miért változtattak a sorrenden, de Jess Brownell showrunner a  a Varietynek nemrégiben elárulta, nemes egyszerűséggel úgy érzi, eljött Colin és Penelope ideje. 

Kik térnek vissza? 

A rajongók korábban nagyon aggódtak amiatt, hogy mely karakterek térnek majd vissza az új évadban, de szerencsére a legtöbben megerősítették, hogy bizony a készülő szezonban is szerepet vállalnak. Vagyis ez azt jelenti, hogy Simone Ashley visszatér, mint Kate, és Jonathan Bailey-t is láthatjuk Anthony Bridgerton szerepében. Sajnos viszont Regé-Jean Page nem szerepel a 3.  évadban, vele utoljára az első szezonban találkozhattak a rajongók, illetve Phoebe Dynevor, aki Daphnét alakította ebben az évadban nem tűnik majd fel. Sőt, nagyon új fest, hogy a készülő szezonban több újonc is feltűnik majd: a Deadline információi szerint Daniel Francis Marcus Andersont fogja alakítani; Sam Phillips Lord Debling bőrébe bújik; James Phoon pedigHarry Dankwortht hívja majd életre

Mikor érkezik? 

Bár a rajongók egyre feszültebbek, s az is biztos, forog az új évad, premier dátumot egyelőre nem közölt a Netflix. 2022 nyarán kezdték egyébként forgatni a 3. szezont, de úgy tudni, hogy az újraforgatások miatt csak februárban tudták befejezni a jelenetek rögzítését. Az alkotók amúgy korábban azt mondták, hogy a Sarolta királynőről szóló sorozat után jön majd az új évad. Na, az májusban volt, szóval most már lassan esedékes lenne legalább egy trailer. 

 (via)