A Netflix szombaton a TUDUM nevű rendezvényen mutatta be a fotókat. A Bridgerton család 3. évadának főszereplői Colin és Penelope lesznek, a fényképek alapján pedig igazán izgalmas epizódok várnak a rajongókra. 

Megérkeztek az első fotók a Bridgerton új évadából 

Már korábban kiderült, hogy a sorozat nem követi a könyvek sorrendjét, mivel a 3. évad nem Benedict történetét meséli el, hanem Colin és Penelope szerelméről szól. A forgatásokat tavaly nyáron kezdték el, de végül problémák voltak az egyik történetszállal, amit végül túl sötétnek találtak, így bizonyos jeleneteket ismét leforgattak, és módosítottak a forgatókönyvön. 

A hírnek nem örültek a rajongók, hiszen emiatt biztos volt, hogy tavasszal nem érkezik az új évad. A Netflix még mindig nem jelentette be a premier dátumát, és előzetest sem töltöttek fel, de mutattak pár fotót, amin Colin és Penelope szerepelnek. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bridgerton (@bridgertonnetflix) által megosztott bejegyzés

A képek alapján nagyon úgy fest, hogy hamar szenvedélyesre fordul a kapcsolatuk, így forró jelenetekből nem lesz hiány. 

Erről szól majd a folytatás 

Bár a premier dátumát még nem tudni, az már kiderült, hogy miről szól majd az évad. Penelope eldönti, hogy szeretne férjhez menni, ehhez pedig segítséget kér. Colin vállalja, hogy tanácsokat ad neki, melyekkel könnyebben elcsábíthatja a leendő férjét. De nagyon hamar kiderül, hogy Colin sokkal többet érez Penelope iránt, mint barátság.