Ha szereted a Bridgertont, akkor tuti, hogy már nagyon várod az új epizódokat. Szerencsére pár hét múlva felkerülnek az első részek, mivel a sorozat május 16-án tér vissza. A Netflix az első előzetest is kiadta, ezt itt meg is nézheted. Az utóbbi időben sok részlet kiderült a folytatásról, például az, hogy bizonyos szereplők nem térnek vissza!

Ezek a színészek kiszálltak a Bridgertonból

A Bridgerton család Julia Quinn azonos című könyveiből készült. Az írónő minden testvérnek szánt egy saját kötetet, ezért mindig más testvér szerelmi élete kerül a középpontba. A főszereplők mellett a többi testvér a könyvekben is csak mellékszerepet kap, ezért vannak olyan karakterek, akik már nem lesznek láthatóak a sorozat folytatásban. 

Daphne Bridgerton

A Phoebe Dynevor alakította Daphne Bridgerton volt az első évad főszereplője, emellett a második szezonban is feltűnt. Ekkor már csak mellékszereplő volt, Anthonyt látta el pár hasznos tanáccsal, és az is kiderült, hogy gyermeke született. A színésznő azonban korábban elárulta, hogy a 3. évadban nem szerepel, de elmondta azt is, nem zárja ki, hogy később egy epizódszerep erejéig visszatérjen.

Hastings hercege 

Regé-Jean Page volt az 1. évad sztárja, és sokan miatta rajonganak annyira a sorozatért. A színész már a 2. évadban sem szerepelt, aminek nem örültek a rajongók. Mivel Daphne sem látható a folytatásban, így Regé-Jean Page sem fog feltűnni a 3. évadban. A könyvek alapján később több fontos jelenetben is szerepelniük kellene, így lehetséges, hogy a színész is feltűnik majd. 

Edwina Sharma

Charithra Chandran az Indian Expressnek adott interjújában erősítette meg, hogy nem tér vissza a 3. évadban. A színésznő új projekteken dolgozik, de ezen annyira nem lepődtek meg a rajongók. Sarolta királyné Edwinának felajánlotta, hogy bemutatja egy hercegnek, így az ő története itt véget is ért. Emellett nem Bridgerton, ezért nem kapcsolódik szorosan a történethez. 

A felsorolt szereplők mellett többen is kimaradhatnak a folytatásból, az egyik Theo Sharpe karaktere, aki Eloise Bridgerton szerelmét játszotta. Mivel ragaszkodnak a könyvekhez, így kicsit rá az esély, hogy később szerepelne. Marina Thompson szintén nem tér vissza, ő Colin szerelme volt, az ő története azonban ebben az évadban másként alakul. 


Via