Amilyen népszerű volt a Bridgerton 1. és 2. évada, egyáltalán nem lehet csodálkozni azon, hogy a folytatás mellett az egyik legérdekesebb szereplőnek, egészen pontosan Sarolta királynénak is előzmény sorozatot csinálnak a készítők!

Netflix legmenőbb új sorozata a Queen Charlotte: A Bridgerton Story címet kapta, a főszereplőt pedig Golda Rosheuvel mellett India Amarteifio színésznő alakítja majd, aki a fiatal Sarolta királynét személyesíti meg!

A Bridgerton előzmény sorozat történetéről és pontos cselekményéről sok infót nem lehet tudni, de az tuti, hogy Sarolta királyné fiatalkori éveiről fog szólni. A spinoffból többek között a György királlyal való megismerkedését és szerelmi történetét, valamint a hatalomra jutását ismerhetjük meg, de a Bridgerton-család is szerepelni fog a sorozatban. Az tehát biztos, hogy bőven lesz benne szerelem, botrány és még néhány nagyon szexi 🔥 jelenet is, amit már alig várunk! Szerencsére a készítők már kis is dobták az első jelenetet és az első fotót is a sorozatból! 😍 

Íme az fotó és az a bizonyos videó a Bridgerton spinoff sorozatából! 

Fotó: Netflix
Fotó: Netflix

Via