A rajongók már nagyon várják a Bridgerton 3. évadát, ami Colin és Penelope kapcsolatát fogja bemutatni. A Netflix a Tudum után kiadott pár fotót, és a Pent alakító színésznő is elárult infókat a folytatásról.

Sok romantikára számíthatnak a Bridgerton rajongói

A színésznő a People magazinnak árult el pár információt. Többek között elmondta, hogy a harmadik szezonban láthatjuk, ahogyan kibontakozik a románc Colin és Penelope között.

Mindig így nézem a három évadot. Azt hiszem, az 1. évad a szenvedélyről szólt, a 2. évad a vágyakozásról, a 3. évad pedig azt hiszem, ez végig romantika. Egyszerűen olyan romantikus. Sok olyan pillanat volt a forgatáson, amikor forgattunk valamit, megfordultunk, és mindenki a mellkasát szorongatta, hogy „Istenem”. Ez a fajta szerelem volt.

A színésznő azt is elárulta, hogy a sorozat nagyon hű a könyvhöz, aminek a rajongók is fognak örülni. 

Sok vicces pillanat volt

Nicola elárulta, hogy ő és a Colint alakító Luke Newton nagyon közeli barátok. Már az előző évadok forgatása során is remekül szórakoztak, de ez most más volt. Sokszor érezték magukat kellemetlenül, és az is előfordult, hogy le kellett állítani a kamerákat, mert annyira nevettek.

Istenem, volt egy nap, amikor egy nagyon romantikus, gyönyörűen megírt jelenetet kellett eljátszanunk. És majdnem bepisiltünk a nevetéstől, mert csak egymás szemébe kellett néznünk

– mesélte Nicola. Ettől függetlenül szerinte nagyon romantikusak lettek a jelenetek, és szenvedélyből sem lesz hiány


Via