Céltalanul böngészel a streaming szolgálatók oldalain, de nem találsz semmi izgit? Nyugi, most megmutatjuk, melyik sorozatok illenek hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint. 

Kos 

Te vagy az az ember, aki imádja az izgalmakat, de előnyben részesíted, azokat a sztorikat is, amik tele vannak energiával meg egy kis drámával. Mivel te magad is egy kicsit heves meg magabiztos vagy szereted, ha olyan sorozatot nézel, ahol ezek a tulajdonságok kerülnek előtérbe. Sőt, ha van egy kis feszültség is, akkor tuti levesz a lábadról az a széria. Az Ozark, a Grace klinika, A szolgálólány meséje, a Pretty Little Liars, de a TheWalking Dead is jó választás lehet a számodra. 

Bika 

Bikaként számodra a kényelem az elsődleges, imádod, ha bekuckózhat és elmerülhetsz egy jó kis sorozatban. Különösen szereted a vicces tartalmakat, de a drámák is közel állnak hozzád, pláne, előkerül bennük család kérdése. Viszont te vagy az, aki egy szuper politikia sorozatban is képes vagy megtalálniaz izgalmat. Szóval neked jó választás lehet a Trónok harca, az Eufória, a Szeplőtelen Jane, de képes vagy ellazulni akkor is, ha Topmodell leszek!-et nézed. 

Ikrek 

Te egy nagyon impulzív és drámai személyiség vagy, olyan, aki mindig kíváncsi az új dolgokra. Mindig tele vagy energiával, egyetlen percig sem szeretsz unatkozni. Szóval mindenképpen olyan műsorokat keresel, amik lekötik a figyelmed, máskülönben biztos, hogy félbe hagyod őket. A Trónok harca neked is szuper választás lehet, de tutira tetszeni fog a Black Mirror, a Breaking Bad, de az Amerikai Horror Story összes évada is. 

Rák 

Te egy nagyon érzelmes és érzékeny személyiség vagy, aki rendkívül együttérző, aki képes olvasni sorok között. Éppen ezért szereted az olyan tévéműsorokat, ahol az érzelmeké a főszerep. A 13 okom volt rá, a Vámpírnaplók vagy éppena Virgin River éppen ezért feltehetően nagy kedvencid lehetnek. 

Oroszlán 

Merész és energikus vagy, olyan, aki szívesen próbál ki új dolgokat. Te vagy az, akinek minden mozdulata tekintélytparancsoló, de közben te vagy az is, aki vágyika szeretetre. Elképesztő kisugárzással bírsz, a vonzerőd valami hihetetlen és még a választott sorozataid is arról árulkodnak, te mindenre elszánt vagy. A Gossip Girl, a Tuti Gimi, a Pretty Little Liars, a Hatalmas kis hazugságok vagy éppen a Trónok harca tutira ott van a kedvenceid között, de te vagy az, aki bármikor képes előhúzni a kalapból a Jóbarátokat is. 

Szűz 

Te nagyon szereted, ha körülötted minden szervezetten történik, a káosz nem rád vall, éppen ezért olyan műsorokat szeretsz nézni, amik kielégítik az intellektuális éhséged is. Szereted a rejtélyes sztorikat, amiken gondolkodni kell, szóval neked a Döglött akták vagy a Lost lehet az egyik kedvenced. Ugyanakkor a misztikum irányába is szívesen elmész, szóval a Riverdale is tutira bejövős, de A zöld íjász is simán bekerülhet nálad a top 5-be. 

Mérleg 

Ha sorozatokról van szó, akkor nálad a drámák és a romantikus témák is szóba jöhetnek, mert te magad is kimondottan romantikus alkat vagy. Szeretsz egyedül is sorozatot nézni, imádod, ha elnyúlhatsz a kanapén egy forró kakaóval, miközben a kedvenc szériád darálod. A te listádon majdnem biztos, hogy ott van az Emily Párizsban, Narancs az új fekete, a Trónok harca, a Wednesday és a Modern család, de te sem veted meg a Jóbarátokat vagy akár az Agymenőket sem. 

Skorpió

Nagyon intenzív személyiség van, aki kifinomult humorérzékkel is rendelkezik. Ha sorozatokról van szó, akkor neked mindenképpen olyasvalami kell, ami magával ragad és inspirál máskülönben nem igazán fog érdekelni. Neked jó választás lehet A korona, a Stranger Things, az Ozark vagy éppen A nagy pénzrablás. 

Nyilas 

Szórakoztató, könnyed, laza személyiséged van. Igazi kalandor vagy és a sorozatok frontján is azokat a szériákat részesíted előnyben, amikben van némi izgalom, humor vagy éppen utazás. A Szégyentelenek fixen nagy kedvenced, a Szex és New Yorkért is odáig vagy, de te vagy az, aki él-hal az Így jártam anyátokkalért is. 

Bak 

Te általában nagyon komoly vagy, éppen ezért számodra az informatív, tudásalapú műsorok jönnek be a leginkább. A Black Mirror, A vezércsel vagy éppen a 13 okom volt rá nagy kedvenceid lehetnek, de bejövös számodra a Stranger Things meg a Riverdale is. 

Vízöntő 

Kreatív lélek vagy, igazi kis különc, aki teli van energiával és rendkívül szórakoztató. Sorozatok terén éppen ezért általában a humorosabb szériákat részesíted előnyben, de szívesen nézel meg egy-két komolyabb hangvételű tartalmat is. A Jóbarátok, az Agymenők nálad a lista élén vannak, de tetszik a Szexoktatás és egyébként a Wednesday is. 

Halak 

Ámodozó és intuitív típus vagy, aki nagyon együttérző is közben. Szereted a művészi, kreatív műsorokat, de a kissé szentimentális tartalmak is meg tudnak fogni. Hozzád a legjobban a Szívek szállodája passzol, de a Glee is tetszhet, az Eufória is magával ragadhat, valamint nálad is nagy favorit a Jóbarátok, az egyik hatalmas kedvenced pedig az Outlander (Az idegen). 

(via)