A Riverdale az elmúlt évek egyik legsikeresebb sorozata, a rajongók odáig vannak az Archie Comics képregények alapján készült szériáért. A közelgő, és egyben utolsó,  7. évadot  pedig már a leglelkesebbek tűkön ülve várják, Sokan pedig arra is kíváncsiak, hogy a csillagjegyük alapján, mely karakter lennének, úgyhogy most ezt szedtük össze.  Na, rád igazak a leírtak? 

Kos - Cheryl Blossom

Cheryl vérbeli Kos: tüzes, makacs, önfejű, szenedélyes és bátor. Továbbá impulzív – gyakran túlságosan is –, sőt előfordul, hogy agresszívan lép fel, de csakis azért, hogy megvédje azokat, akiket szeret. A barátai és a családja az elsők számára, értük tűzön-vízen átmegy, és bármire képes. 

Bika – Archie Andrews

A Bikák megbízhatóak, türelmesek és odaadóak, akárcsak Archie. Számára fontos a hűség, a gyakorlatiasság és a család. A Bikák rendszerint kedvelik a művészeteket, ez pedig Archie-ra is igaz, hiszen vonzódik a zenéhez. 

Ikrek – Betty Cooper

Az állatövi jegyek közül az Ikrek azok, akik a kettőséget képviselik. Ez pedig tökéletesen igaz Betty-re is, akinek van egy komolyabb, talán kicsit sötétebb oldala. Az Ikrek ragaszkodó természet, de közben nagyon kíváncsi, néha kicsit ideges és határozatlan. 
     

Rák – FP Jones

Egy Rák számára az otthon és a család a legfontosabb. Így van ez FP Jones esetében is, akinek a választott családja, a kígyók jelentik a világot. Rákként megesik, hogy rosszkedvű és kissé zárkózott, hajlamos lehet a túlzott gyanakvásra és arra, hogy megtartsa magának a titkait. 

 Leo – Josie McCoy

Josie vérbeli Oroszlán, mert a nagylelkűség, a melegszívűség és a kreativitás megtestesítője. Az Oroszlán mélyen kreatív jegy, imádja a csillogást, ha a közzéppontban lehet, de ez néha átcsaphat arroganciába és túlzott énközpontúságba.    

Szűz – Hiram Lodge

Bár Hiram egy manipulatív szélhámos, közben hihetetlenül intelligens is. Éppen ezért igazi Szűz, ők ugyanis szeretnek irányítani és mindent megtervezni a legapróbb részletekig. Bár a Szüzek általában túlságosan szeretik a szabályokat ahhoz, hogy bűnözők legyenek, de Hiram esetében az erkölcsök ugye hiányoznak.

Mérleg – Veronica Lodge    

A Mérlegek a stílus és a szépség szerelmesei, erősségük az erős diplomáciai készség, továbbá imádják a táraságot. Veronica éppen ezért sok szempontból klasszikus Mérleg, hiszen mindig arra törekszik, hogy helyesen cselekedjen, még ha ez azt is jelenti, hogy szemszáll az apjával. Ronnie egyébként hajlamos haragot is tartani, ami szintén tipikus Mérleg tulajdonság. 


 Skorpió – Toni Topaz

A Koshoz hasonlóan a Skorpiók is lángoló szenedélyükről híresek. A Skorpiók továbbá találékonyak és bátrak, sőt nagyon vakmerőek is, akárcsak Toni. Azonban, csakúgy mint Ms. Topas, ha szükség van rá a Skorpiók indulatosak, néha erőszakosal is tudnak lenni. 


 Nyilas – Kevin Keller 

Kevin tipikus Nyilas: nyitott szívű ás nagylelkű, szereti a legjobbat látni az emberekben. Talán néha már túl optimista, sőt előfordul, hogy hiszékeny, hajlamos lehet arra, hogy elhiggyen bármit, amit mondanak neki. Jó szándékú, de néha kicsit naiv.  

Bak – Reggie Mantle

A Bak imádja a fegyelmet, a rendet, mindene a napi rutin. Reggie pont ilyen: nagyon gyakorlatias, viszont néha arrogáns, és meg van győződve arról, hogy felsőbbrendű másoknál. 

Vízöntő – Jughead Jones

A Vízöntő az állatövi jegy legelőrelátóbb emberi közé tartozik: progresszív, kedves és hihetetlenül intelligens. Jughead emiatt sok szempontból tipikus Vízöntő. Erős a humanitárius oldala, meg akarja vívni a jó oldalán folytatott harcot. Van persze néhány kevésbé pozitív tulajdonsága is, például hajlamos arra, hogy kerülje a túlzott érzelmeket és magában tartja a dolgokat.     

Halak – Alice Cooper

A Halak néha kissé túlságosan vágyakozó, könnyen megbízik másokban, kicsit naiv. Éppen ezért Alice tipikus Halak, aki a sorozat évadai során folyamatosan a múltját próbálja meg jóvátenni. A Halak hihetetlenül érzelmes, csakúgy mint Alice, továbbá nagyon fontos számára a család. 

(via)