Mivel 2023 a Mars éve lesz, a tartós kapcsolatban élő pasi csillagjegyek elegendő erőt és  bátorságot  kapnak ahhoz, hogy végre felmerjék tenni a nagy kérdést, ha már készen állnak rá. Az asztrológusok szerint több párkapcsolat is komolyra fordul az évben, de 4 csillagjegy szinte biztosan számolhat azzal, hogy gyűrű kerül az ujjára!  

Mérleg

Egész évben stabilan alakul a párkapcsolatod, Mérleg. Az egyik legszerencsésebb jegy leszel. A korábbi gondjaitok megoldódnak, végre egészen összecsiszolódtok az embereddel. Sőt, egyre inkább azt veszed észre, hogy egy rugóra jár az agyatok, és tökéletesen kiegyensúlyoz téged. A saját uralkodóbolygód, a Vénusz, a szerelem planétája maximálisan támogat téged, így valóra válhat a vágyad, és a szerelmed megkérheti a kezedet. Erre leginkább az év második felében van lehetőség.  

Nyilas

Úszol a szerelemben Nyilas, és hirtelen úgy dönthettek a pasiddal, hogy az év elején összeházasodtok vagy belevágtok a babaprojektbe. Wow! Az év második felétől kezdve különböző okok miatt kevésbé tudtok egymásra figyelni, de ha erre tudatosan figyeltek, nem érheti baj a kapcsolatotokat. A nehézségek legyőzése után még erősebb lehet a köztetek lévő kötelék. Ha nem az év elején kerül sor az eljegyzésre, akkor viszont az őszi időszakban lehet erre a leginkább számítani.

Bak

Az előző évek összes erőfeszítése kifizetődik szerelmi életedben, kedves Bak. Készülj, mert végre összeköltöztök Mr. Biggel, vagy ami még jobb: megszervezheted az esküvőtöket, sőt, akár a gyerekszobát is. Viszont előfordulhat, a pasid olykor rossz döntéseket hoz, ami hatással lehet a kapcsolatotokra. Még szerencse, hogy te bölcs vagy és türelmes, így mindig kézben tudod tartani az ilyen szitukat! De ne aggódj, ezt leszámítva béke és harmónia uralkodik majd a kapcsolatotokban!

Halak

2023 a szerelmi életed legcsodálatosabb időszakát hozza el. Egész évben szerencsésnek bizonyulsz és dúlni fog a love. A csillagok azt tanácsolják, mindig mondd ki az érzéseidet, mivel ez lehet a kulcsa annak, hogy a lovagod újra meg újra erőre kapjon, és többet pakoljon a kapcsolatba. Egész évben rengeteg meglepetéssel örvendeztethet meg téged. Talán a iránta való érzéseid gyakori kinyilvánítása hozzájárulhat ahhoz, hogy úgy dönt, felteszi neked a nagy kérdést! Szokj hozzá Halak: a romantika állandóvá válik az életetekben.