Kos

A Kos kifejezetten makacs és önfejű, de ezeket a tulajdonságokat a legjobb módon tudja kiaknázni - pláne, ha egy új lehetőségről van szó! Sosem fél változtatni, még akkor sem, ha nincs még meg az új terve, mert ha egyszer eldönti, hogy valami nem jó neki, senki és semmi sem tartja vissza. Simán fejest ugrik az ismeretlenbe, mert lételeme a mozgás, a pörgés, a kihívások keresése és az új dolgok kipróbálása. Így nem meglepő, hogy a testi épségét sem félti. A Kos csupán egyetlen dologtól fél: az unalomtól.

Oroszlán

Akárcsak az igazi oroszlánok, a csillagjegy szülötte is megingathatatlan önbizalommal rendelkezik. Úgy érzi, neki kell vezetnie a környezetében lévőket, ezért rendíthetetlenül megy előre, bármilyen veszélyes vagy rizikós dologról legyen szó. Bátor, de gyakran vakmerő is, mivel eszébe sem jut megkérdőjelezni a döntéseit, a megérzéseit, a képességeit. Ha viszont hibát követ el a meggondolatlansága miatt, még abból is a legjobbat hozza ki. Móttója: aki mer, az nyer!

Skorpió

A Skorpiónak kiváló érzéke van ahhoz, hogy tudja, melyik rázós szituba érdemes belevágnia, és melyikbe nem. Emellett gyakran tartják könyörtelennek vagy érzéketlennek, mert simán meghoz olyan nehéz döntéseket, amiket más nem merne, ugyanis nem fél a következményektől. De ez nem csak mások kárára igaz, a szeretteiért is legalább ekkora hévvel és vakmerően küzd. Igazi inspiráció a barátainak, mert egyszerűen nem ismeri a félelmet és minden napból kihozza a maximumot.