Mi az a karmikus barátság?

Meglehet, már gyerekkorotok óta kapcsolatban álltok, de jóformán összenőttetek, mióta egy padba ültetek a suliban. Persze az megeshet, csupán néhány éve vagytok puszipajtások, de mégis olyan érzésetek van, mintha mindig is ismertétek volna egymást. Ezek már mind-mind beszédes jelek. Ahogy az ilyen jellegű szerelmi viszonyok, úgy karmikus barátságok is léteznek, amely nagyon gyorsan válik intenzívvé és szorossá. 

Ugyanakkor az sem zárható ki: egy előző életből hozott közös terhet cipeltek, és azon kell segítenetek. Nem ritka, hogy korábban a karmikus barátunk a testvérünk, vagy más közeli rokonunk volt. Ugyanakkor a karmikus adósság is összeköthet benneteket, amit meg kell fizetni ahhoz, hogy elengedhessétek egymást, és tiszta lappal kezdhessetek.

Sok spirituális ember szerint valójában minden kapcsolatunk karmikus, és senki sem érkezik ok nélkül az életünkbe. Ennek fényében karmikus a főnökünkkel, a rokonainkkal, és igen, a barátainkkal való viszonyaink is. 

Vedd sorra a következő kérdéseket, mert minél többre tudsz igennel felelni, annál biztosabb, hogy nem egy átlagos, mezei barátság a tiétek:

1. Az a bizonyos érzés

Azonnal, bemelegítési időszak nélkül lettetek nagy haverok? Talán még az is lehetett az érzésetek, hogy ismeritek egymást, de legalábbis megvolt a jellegzetes „ezer éve ismerem” érzés.

2. Gyorsan pörögtek az események

A barátságotok nagyon gyorsan vált intenzívvé? Rövid idő alatt lesz szoros a kapcsolatotok. Teljesen beavatattátok egymást a másik magánéletébe. Szinte minden áldott nap beszéltek, találkoztok, akár szívesen egymásnál is alszotok. Örömmel tölt el titeket, ha minél több közös programotok van.

3. Nincsenek tabuk 

Érzelmileg feltöltött ez a kapcsolat? Mondani sem kell, mindent megbeszéltek egymással, és egyikkőtök sem érzi magát feszélyezve a másik jelenlétében. Abszolút önmagatokat adjátok, megmeritek mutatni valódi arcotokat és érzéseiteket. Sosem érzitek azt, hogy fárasztó lenne ez a barátság.

4. Azért minden nem tökéletes

Voltak hullámvölgyeitek? Csakúgy, mint a karmikus párkapcsolatokban, úgy a barátok között is vannak hullámvölgyek. Néha nem érettétek meg egymást és esetleg egymásnak feszültetek. Ám minden nézeteltérés után olyan volt, mintha mi sem történt volna. Ez teljesen rendben van, hiszen ilyenkor fontos leckét tanultok, amit valószínűleg másképp nem sajátítanátok el.

5. Az ő családja, a tiéd is 

Közelről ismeritek egymás családját? Mivel nagyon közel álltok egymáshoz, így valószínűleg bemutattátok a másikat a családnak. Megeshet, azóta együtt tartjátok a karácsonyt, vagy rendszeresen megjelentek egymás családi összejövetelein. Néha azon agyaltok, a másik nem is barátra, sokkal inkább rokonra hasonlít.

A családod más családtagjai kapcsolatba kerültek a barátoddal vagy valakivel a családjából? Előfordulhat, a cimborád és a te szüleid jó viszonyban vannak. Vagy a testvéred korábban is ismerte a barátodat. Amikor valaki ennyire a közelünkben van az egyértelmű utalás a karma részéről: dolgunk van az illetővel.

6. Nem mindig tart örökké 

Megszűnt vagy drámaian megváltozott a barátságod minden magyarázat nélkül? Sajnos nem minden karmikus barátság – ahogy szerelem sem – tart örökké. Van, hogy miután a lelkek elértek egy bizonyos szintet, megtanulták a nekik szánt leckét, megfizetésre került a karmikus adósság, a szövetségek felbomlanak. Ez történt/történik veletek is? Már nincs nagy egyetértés köztetek, érezhetően eltávolódtatok egymástól és kevesebbet keresitek egymást. Ha ez sajnos bekövetkezne, akkor engedd elmenni és gondolj rá szeretettel! Jusson eszedbe mennyi mindent adott, és ne aggódj: minden bizonnyal lesz még karmikus barátság az életedben!

Ha pedig még mindig tart, akkor mielőbb öleld szorosan magadhoz, becsüld meg jól, és mondd el neki, mit jelent számodra!

Via