Mivel a Kos az első állatövi jegy, vele kezdődik március 20-án az asztrológiai újév, ami egy nagy és hatalmas tiszta lapot jelent a zodiákus tagjainak. Érkeznek a friss energiák, az új kezdetek, méghozzá szupergyorsan és hatékonyan, hiszen mégiscsak a Kosról van szó! Ráadásul 3 csillagjegy számára a pénzügyek területén is új fejezet veszi kezdetét. Lássuk, hogy a horoszkóp szerint, kikhez fog dőlni a zsozsó:

Rák

Az előtted álló Kos havában a karriered kerül a középpontba. Meglehet, a jelenlegi munkahelyeden eljön végre a te időd, és előléptetést kapsz fizetésemeléssel, de az is lehet, hogy bónusszal jutalmazzák az erőfeszítéseidet. Viszont, ha elégedetlen vagy az aktuális helyeden, fennáll az esélye annak, hogy váltasz, és egy olyan helyre mész, ahol végre igazán értékelni fogják a munkádat.

Szűz

Olyan javakra tehetsz szert Szűz, amikre most még csak nem is gondolnál. Nem kizárt, hogy öröklés útján jutsz pénzhez, vagy sokkal drágábban sikerülöd eladnod valamit a tervezettnél. Meg fogsz lepődni, milyen úton talál meg téged plusz pénz. Az is előfordulhat, hogy egy korábbi befektetésed beérik, és zsíros profitot hoz neked.

Halak

Ha üzlettel foglalkozol, esetleg saját vállalkozásod van, most nagyot kaszálhatsz, Halak. Egy ügyes húzásodnak vagy a kitartó munkádnak köszönhetően átszakad a pénzgát. De még az is megeshet, hogy valaki pénzt ad neked az álmaid megvalósításához vagy a segítségével valamilyen módon megsokszorozhatod a bevételedet. A lényeg az: számíthatsz arra, hogy lesz mit a tejbe aprítanod a következő hetekben.