A Kosban lévő Vénusz a Vízöntőben tartózkodó Plútóhoz igazodik, és segít meglátni, hol kellene változtatnod, illetve milyen döntéseket lenne érdemes meghoznod ahhoz, hogy megszabadulj mindattól, ami hátráltat a boldog és bőséggel teli élet megélésében. A horoszkóp szerint 3 csillagjegyet nagy szerencse ér a hétvégén:

Ikrek

A hétvégén elég bátor leszel ahhoz, hogy előléptetést vagy fizetésemelést kérj a főnöködtől. Ha pedig régóta szeretnéd elérni egy célodat, váratlanul felmerülhet egy lehetőség, aminek a segítségével rövid idő alatt megvalósíthatod. Bármilyen vágyad is legyen, amit szeretnél megkapni, nyugodtan beszélj róla a megfelelő személyekkel, de az is lehet, hogy egyszerűen megadja neked azt az univerzum azt, amit kérsz.

Rák

Van valamilyen problémád, ami régóta kínoz, de legalábbis rettentő kellemetlen? Az előrejelzések szerint a hétvégén megoldódhatnak a gondjaid, kedves Rák, legyen szó anyagi nehézségekről vagy más jellegű bajokról. Meglehet, hogy szinte maguktól, már-már varázsütésre megoldódnak, de ha segítséget ajánlanak hozzá, akkor se légy túl szerény élni vele!

Bak

Több karrierlehetőség is felmerülhet a hétvégén. Maradhatsz a jelenleginél egy jobb és előnyösebb pozícióban, de akár munkahelyet is válthatsz. De nemcsak a karrierben, hanem a szerelemben is szerencsés leszel. A pasid meglephet az összeköltözés vagy a házasság ötletével, ha pedig egyedülálló vagy, pozitív visszajelzést kaphatsz a kiszemeltedtől.