Itt az ideje, hogy megtudd, mikor jön számodra az április fénypontja. Lássuk, melyik csillagjegynek melyik nap lesz a szerencsenapja!

Kos

A hónap legszerencsésebb napja: április 8., hétfő. Új fejezetek indulhatnak el az életedben, most minden az újrakezdésről szól.

Bika

A hónap legszerencsésebb napja: április 20. szombat. Lehetséges, hogy ebben az időben néhány megdöbbentő felismerés kerül felszínre, különösen azzal kapcsolatban, amit eddig hittél, hogy akarsz.

Ikrek

Az Ikrek legszerencsésebb napja a hónapban: április 8., hétfő. Az újhold napfogyatkozása Kosban, a kívánságok szektorában, hihetetlen lökést ad a potenciál megnyilvánulásához, és az univerzum energiáival való szorosabb együttműködéshez.

Rák

A legszerencsésebb napja a hónapban: április 8., hétfő. Remélhetőleg április elején megtanulod azokat a fontos leckéket a bizalomról és a terjeszkedésről, amelyeket a Halak szezonja remélt elsajátítani benned. Nyitottnak kell lenned a körülötted lévő új kezdetek befogadására.

Oroszlán

Az Oroszlán legszerencsésebb napja a hónapban: április 8., hétfő. A legnagyobb lehetőséget az új tapasztalatok és esélyek jelentik, amelyekre ráébredsz, felismerve, hogy amikor nyitsz az új felé, akkor mindent megszerezhetsz, amire valaha is vágytál.

Szűz

A legszerencsésebb napja a hónapban: április 20. szombat. Ahogy a Jupiter és az Uránusz egyesül a Bikában, lenyűgöző lehetőséget kapsz az életedben. Ez a lehetőség magában foglalhatja az utazást, egy új vállalkozást, az oktatást vagy a spiritualitást. Bármi kerül is az utadba ebben az időben, bíznod kell abban, hogy az nagyobb bőséghez vezet.

Mérleg

A Mérleg legszerencsésebb napja a hónapban: április 23., kedd. Amit tavaly ősszel kezdtél el, most hozhat eredményt. Akár álmokról, akár pénzről van szó ,most mindent elérhetsz, amire valaha vágytál.

Skorpió

A Skorpió legszerencsésebb napja a hónapban: Április 23., kedd. A telihold a Skorpióban a tökéletes alkalom arra, hogy abbahagyd az erőd elpazarlását , és azt gondold, hogy az utad mások kezében van, vagy hogy nincs teljes autonómiád, és független döntéseid.

Nyilas

A hónap legszerencsésebb napja: április 20., szombat. Végre rájössz, hogy a változás veled kezdődik. Csak akkor érheted el az álmaidat, ha önmagad legjobb verziója vagy. Nem szégyen beismerni, hogy másképp kell csinálnod a dolgokat. 

Bak

A Bak legszerencsésebb napja a hónapban: április 8., hétfő. Leginkább a magánéletedben jöhet változás, arra most nagyobb szükséged van, mint a karrieredben. Az Újhold segít neked a növekedésben, és hogy drasztikus változásokat tegyél.

Vízöntő

A hónap legszerencsésebb napja: Április 8., hétfő. A Vénusz és a Kosban lévő Nap is helyet ad néhány drámai és fontos beszélgetésnek. Ez pedig arról szól, hogy elkezdj valamit, amit régóta halogatsz. Tudnod kell, tőled is követel majd ez áldozatokat.

Halak

A hónap legszerencsésebb napja: április 20., szombat. Figyelj a kommunikációdra, ez lehet a titka a sikerednek! Egy régi ötleted kerülhet megvalósításra, ha jól kommunikálsz, ami új fejezetet nyithat az életedben, és akár gazdagságot is hozhat. 

via