Az otthonod berendezésével nemcsak a saját stílusodat, ízlésedet és preferenciáidat hangsúlyozod ki, hanem a személyiségedet is megmutatod – épp ezért érdemes kikérni az asztrológusok véleményét, ha lakberendezésről van szó. A horoszkópod ugyanis nemcsak az élethez való hozzáállásodat tudják megmutatni, hanem azt is, hogy milyen otthonban érzed magad a legjobban! 

Kos

Vezető személyiségként szeretsz mindig mindennel képben lenni, sőt, az első lenni: a legmenőbb és legtrendibb cuccok mind fellelhetőek nálad, ezért alapvető jelszavad nem a halmozás, hanem az, hogy mindenből a tutit vedd meg. Szereted mutogatni az otthonodat, mert nagyon büszke vagy rá! 

Bika

Nagyon fontos számodra a kényelem, kedves Bika, mert szeretsz lustálkodni. Szuper kényelmes ágyad és párnáid vannak, de a masszásfotelekkel is szívesen szemezgetsz, sőt, minden olyan kütyü megtalálható nálad, ami könnyebbé teszi az életedet. Abszolút relaxációs zóna a te otthonod, szerencsés vagy! 

Ikrek

Nagyon társaságkedvelő egyéniség vagy, ezért szinte alapvető, hogy a te otthonod legyen a legmodernebb! A lakásod tele van kütyükkel, okostelefonokkal és minden helyiséget úgy rendezel be, hogy bármikor át tudd magadhoz hívni a barátaidat. Nem csoda, hogy imádnak nálad lógni a csajok! 

Rák

Érzékeny természeted lévén fontos számodra, hogy az otthonod egy biztonságos, nyugodt tér legyen. Világos színekkel rendezed be az otthonodat, sok a vintage és régi emlék a lakásodban, de örömmel használod a rokonoktól és barátoktól kapott ilyen-olyan bútorokat is. Még akkor is, ha nem illik az otthonod stílusába! 

Oroszlán

Maximalista vagy, mindenből a legjobbat és a legextrábbat akarod, kedves Oroszlán. Jöhetnek a színek, a barokkos tükrök és az állatminták is az otthonodba, de akár a piros kanapét és a lila falakat is bevállalod, ha nagyon magadhoz illőnek érzel. Nem diktál neked senki, különleges ízlésedet megtartod magadnak! 

Szűz

Gondoskodó, anyáskodó természetedtől fogva kötelességednek érzed, hogy mindenről tudd, hol van és hol a helye. Rendszerető vagy és ez az otthonodon meg is látszik: mindig szép tisztaság van! Nagyon barátságos otthonod tele van pasztellszínekkel, a minimalista, steril helyiségekben nem érzed jól magad.

Mérleg

Nem ragaszkodsz egy lakberendezési stílushoz sem igazán, inkább azt szereted, ha pont a megfelelő mértékben keverednek egymással, a színek, a minták és a különböző dekorok. Se nem túl bohém, se nem túl klasszikus, modern és minimalista sem vagy, inkább a harmonikus, barátságos otthonokat kedveled! 

Skorpió

Introvertált személyiségként sok időt töltesz az otthonodban,  ezért számodra különösen fontos, hogy jól érezd magad a négy fal között. Sok személyes holmid van, amikhez kötődsz, ezeknek általában külön kis sarkot alakítasz ki. Nagyon fontos számodra a hálószoba kényelme, erre költöd a legtöbb pénzt az otthonodban!

Nyilas

Kedves Nyilas, nem szereted sem a letisztult otthonokat, sem a minimalista berendezést. Neked színek, a minták, a különböző lakberendezési stílusok és persze, egy kis kupi is kell ahhoz, hogy jól érezd magad! De miért is töltenéd az időt az otthonod dekorálásával, mikor inkább a következő utazáson töröd a fejed?

Bak

Gyakorlatiasságod és szabálykövető, precíz életed nem engedi meg a hanyagságot: a te otthonodban minden tisztán, szépen és rendben áll, máshogy nem is lehetne, hiszen már a hanyagság gondolatától is rosszul leszel. A minimalista otthonok híve vagy, a színes és apró kis dekorációktól szabályosan a falra mászol! 

Vízöntő

A kreatív életed nem engedi meg, hogy mindent steriltisztán tarts: a rendszeres takarításnál neked fontosabb az érzés, amit az otthonod közvetít! Nagyon laza, már-már bohém stílusod van, ami nem feltétlenül jár kényelmes bútorokkal, de amik vannak, azok 100%-ig kifejeznek téged!

Halak

Az egyetlen olyan csillagjegy vagy, aki elképzelni sem tudja az otthonát egy szín nélkül: ez a kék. Nemcsak a karácsonyfádat szoktad ebbe a színbe öltöztetni, hanem minden kis dekorációs tárgyad és bútorod között fellelhető ez a szín. Megnyugtat, feltölt, regenerál a kék, ezért használod sokat az otthonodban! 

Via