Mindenkinek megvan a saját szeretetnyelve. Viszont elgondoltál már valaha azon, hogy a tied mi lehet? Nos, az asztrológia segít. Akár hiszed, akár nem, de a csillagjegyed elárulhatja, milyen szeretetre is vágysz valójában. Kíváncsi vagy? Akkor tarts velünk, mert összeállításunkban most megmutatjuk, a te horoszkópodra mi a jellemző. 

Kos 

A Kos mindenben, amit csak csinál hihetetelenül szenvedélyes. Éppen ezért imádja a kalandokat, a spontán randikat, vagy bármi olyan meglepetést, amitől különlegesnek érezheti magát. A legjobban akkor érzi magát, ha megdicsérik az eredményei miatt, ha bókolnak neki, ha fontosnak érezheti magát. 

Bika 

Föld jegyként arról vagy híres, hogy a dolgokat a gyakorlatias oldaláról közelíted meg. Általában a logika híve vagy, de ez nem azt jelenti, hogy nem vágysz a romantikus gesztusokra. Ha valaki ágyba viszi neked a reggelit vagy a kávét, azzal pikk-pakk le tudnak venni a lábadról, de a gyertyafényes vacsorákra sem mondasz nemet. 

Ikrek 

A Te életmódoddal nagyon nehéz lépés tartani, mert az időbeosztásod általában nagyon sűrű. Viszont, ha valaki képes lépést tartani a ritmusoddal, akkor nagy eséllyel érdekled őt, neked pedig ez a küzdelem nagyon imponál. Imádsz felnézni a másikra, szereted, ha valaki valami újat taníthat neked, ha intellektuálisan ösztönözni tud. 

Rák 

Imádod, ha az emberek megnyílnak előtted. Egy párkapcsolatban pedig odáig vagy attól, ha elkényeztetnek. Neked nincs szükséged nagy dolgokra, egy laza otthon ülős, netflixes este is ki tudja elégíteni az igényeid, ha olyan ember társaságában vagy, akivel élvezet minden pillanat. 

Oroszlán 

Az Oroszlán mindig minden pillantban a figyelem közzéppontjában akar lenni. A szerelmétől is azt várja, hogy folyamatosan éreztesse vele, ő számára a mindenség közepe. Imád napközben cuki üzeneteket kapni, de az ajándékoktól is elolvad. Szereti az édességet,  virágot, de nyilván egy csodás ékszerre sem mond nemet. 😀

Szűz 

A Szűz sokszor hajlamos a saját boldogsága elé helyezni másik igényeit, éppen ezért kell neki megmutatni, hogy igenis ő a fontos. Az esetében a tettek beszéljenek a szavak helyett. A romantikus gesztusok és a szerelmes levelek leveszik a lábáról, de a közös kirándulásokat, kalandokat is imádja. 

Mérleg 

A Mérlegnek nincs szüksége sok mindenre, akkor érzi magát igazán szeretve, ha a párjával lehet, tök mindegy, mit is csinálnak. Közös filmezés, vacsi, kirándulás, kiruccanás, tényleg mindegy, a lényeg csak, hogy szíve választottja szorosan mellette legyen. 

Skorpió 

A Skorpió talán a legzárkózottabb jegy mind közül, szóval ha ő beenged valaki a privát szférájába az nagyon nagy dolog. Vele nagyon türelmesnek kell lenni, mert nehezen kötelezi el magát érzelmileg, viszont megéri rá várni, ha megnyílik, akkor elképesztően odaadó. Akkor érzi magát igazán szeretve, ha sok a fizikai kontaktus közte és a párja között, ebbe pedig természetesen az intimitás és a szexuális együttlét is beletartozik. 

Nyilas 

A Nyilas a szabadság élő megtestesítője. Számára fontos, hogy folyamatos kaland legyen az élete, éppen ezért olyan társra van szüksége, aki ebben partner. Akkor érzi magát szeretve, ha a párja támogatja az álmait, törődik vele, mindezt úgy, hogy közben nem érzi magát ketrecbe zárva. 

Bak 

A Bak általában nagyon komolyan veszi a dolgokat. Randizni sem megy csak úgy el, ha nem látha, hogy a dologból akár lehet is valami. Olyan partnert keres, amilyen ő is, megbízható és őszinte. Akkor érzi magát szeretve, ha ezeket megkapja, ha pedig úgy érzi átverik, azonnal szakít és továbblép. 

Vízöntő 

A Vízöntő talán a legfurcsább jegy, igazi álmodozó típus, aki pontosan akkor érzi magát szeretve, ha a társa elfogadja ezekkel a furcsaságokkal együtt. Olyan társra vágyik, aki nem ítéli el, akinek tetszik, amilyen ő valójában, aki hajlandó támogatni a nem mindennapi ötleteit. 

Halak 

A Halak talán a legérzelmesebb csillagjegy, akinek a hangulata is hamar képes változni. Éppen ezért olyasvalakit szeretne maga mellett tudni, aki el tudja fogadni ezeket a váltakozó érzelmeket. Mesebeli romantikára vágyik, sőt, imád szerelmes levelet kapni, a kalsszikus vacsora+filmnézős randi pedig a kedvence. 

(via)