Neked mennyire megy a spórolás? Ki tudja, talán a csillagjegyedhez leginkább passzoló módszert kellene kipróbálnod?

Bak

A Bakok általában nagyon szervezettek és nagyszerű tervekkel rendelkeznek. A legésszerűbben, a pénzét különböző befektetésekbe teszi, ez pedig meghozza a sikert. 

Vízöntő

A Vízöntők természetüknél fogva kaotikusabbak. Ezért fontos, hogy  áttekintést kapjanak bevételeikről és mindenekelőtt kiadásaikról. A legjobb, ha minden nap leírják, mire mennyit költenek.

Hal

Nem kellene nagy erőfeszítéseket tenni a Halaknak, pusztán felhagyni az impulzusvásárlással. Ha ezt meg tudják lépni, máris sokkal gazdagabbak lesznek. 

Kos

Imádják a kihívásokat, így a spórolást is ezen a vonalon akarják gyakorolni. A legjobb, ha megnézik, hány napot bírnak ki úgy, hogy nem költenek. 

Bika

A Bikák imádják az élvezeteket, nekik csak akkor megy a pénzgyűjtés, ha megvan, hogy mire gyűjtenek. Éppen ezért a célkitűzés válik be a legjobban. 

Ikrek

Az Ikreknek a hagyományok hozhatják meg az anyagi jólétet: ha mindig elteszik az aprót és összegyűjtik, az látványosabb eredményt hozhat, mint várhatják. 

Rák

A Rákoknak egy külön, csak gyűjtésre használt bankszámla használata javasolt. Valószínűleg többször is elfelejtik majd, hogy van, és ilyenkor mindig igazi kincs lesz minden megtakarított forint. 

Oroszlán

Az Oroszlánok nem akarnak tervezni vagy nélkülözni – két elég rossz hír ez a takarékos élethez. Maximum az akciók keresésére hajlandóak, azt viszont élvezik is. 

Szűz

A Szűzek remekül takarítják meg a pénzüket, néha egy kicsit túlságosan is vigyáznak rá. Itt az ideje, hogy bátrabban fektessenek be. Olyan dolgokra is költeniük kell, amelyek csak később térülnek meg. 

Mérleg

Fizessenek mindig készpénzben a Mérlegek, mert a kártyás vásárlásokkal nem látják, hogyan folynak ki a forintok a kezükből. 

Skorpió

Csak akkor megy nekik bármi, ha 100%-osan arra koncentrálnak. Itt az ideje, hogy a pénzügyekre is úgy gondoljanak, mintha szakértőnek kellene lenniük.

Nyilas

Szintén egy hagyományos módszer segíthet. Hétfőn 100 forint, kedden 200 forint, szerdán 300 forint - minden nap egyre több, vasárnap végül 700 forint a perselybe. Ha egy évig ezt teszik, hihetetlen összegre tehetnek szert!

via