Válassz egy virágot, és a döntésed elárulja, pontosan mi tesz boldoggá az életben. 

Rózsa

Amennyiben a rózsát választottad, számodra nagyon fontosak az emberi kapcsolatok. Akkor érzed jól magadat, ha a barátaid és a szeretteid körében vagy. Azért is, mert a munkában viszont perfekcionista vagy, éppen ezért szükséged van a nyugalomra. 

Nárcisz

Számodra az okoz örömet, ha minden napban van valami kihívás, amit teljesíthetsz. Nem elégszel meg azzal, ha a dolgok minden nap ugyanúgy történnek, neked az a fontos, hogy mindig a váratlant tudd legyőzni. Néha viszont ideje lenne lazítanod is, mert a családod és a barátaid ugyanúgy igényt tartanának a társaságodra. 

Napraforgó

Te vagy a legempatikusabb ember a környezetedben, akinek mindig, mindenkihez van egy kedves szava. Meghallgatod mások problémáit, és a legnagyobb jószándékkal adsz tanácsokat. Téged ez tesz boldoggá, ha másokon segíthetsz, ám ne felejts el visszatölteni sem, mert előbb-utóbb jön majd az üresség. 

Liliom

A liliomot választók életének központjában a problémamegoldás áll. Imádják, ha fontosnak érzik magukat, és a nap végén azt mondhatják: ma is miattuk oldódott meg egy helyzet. Rá kell azonban jönnöd, hogy probléma nélkül is ugyanúgy fontos vagy, csak a személyed miatt. 

via