Néha a legegyszerűbb dolgok is részletesen mesélhetnek valakiről: az ülésed stílusa nagyon sokat elárul. Jöhet egy személyiségteszt? Te hogyan ülsz? Most láthatod, mit üzensz vele!

Első ülés

Ha így ülsz, akkor kifejezetten racionális vagy, téged nehéz lenne álomvilágban ringatni. Mindig tudod, pontosan mi folyik körülötted, és ez alapján hozol döntéseket is. Végtelenül intelligens vagy. Szeretsz csapatban dolgozni.

Második ülés

Maximalista vagy, arra törekedsz, hogy tökéletesen végezd el a feladatodat. Éppen ezért nem ritka, hogy vezető szerepben dolgoznak azok az emberek, akik így ülnek. A befolyásos pozíció pontosan nekik való.

Harmadik ülés

A legkreatívabb emberek választják a keresztbe tett lábakat, akik egy kis fenntartással kezelik a mindennapi dolgokat. Mindig te vagy az, aki a legjobb ötleteket szállítja.

Negyedik ülés

Rafinált vagy, de nagyon vicces. Általában sokkal komolyabb vagy, mint amit mutatsz magadról, de szereted azt, hogy te felelsz a jókedvért. Benned megbízhatnak a többiek, őrzöd a titkokat. De hogy mi jár a fejedben, azt tényleg csak te tudod.

Ötödik ülés

Kifejezetten domináns vagy, általában te vagy a társaság középpontja. Vezető egyéniség vagy, mindenki meghallgatja az ötleteidet, éppen ezért meg kell gondolnod, hogy mit mondasz, ugyanis sok múlik rajtad.

via