Neked mi tűnt fel először a képen? Kellemetlen dologról rántja le a leplet: megmutatja a legnárcisztikusabb tulajdonságodat egy kapcsolatban.

Ha a lányt láttad meg először

Ha a lányt láttad meg először, az azt jelenti, hogy túl sokat foglalkozol a külsővel. Hajlamos vagy arra, hogy embereket csupán a kinézetük alapján ítélj meg, ez pedig sokszor tévútra visz, csúnya vége lehet.

Ha a hidat láttad meg először

Ha a hidat láttad meg először, az azt jelenti, hogy túlságosan magadra figyelsz. Nagyon ritkán kérdezed meg másoktól, hogy hogy érzik magukat. Ez azonban rossz érzést kelthet az emberekben, ami miatt egyedül maradhatsz.

Ha a folyót láttad meg először

Ha a folyót láttad meg először, az azt jelenti, hogy túl gyorsan ítélsz. Sőt, sok esetben egyáltalán nem foglalkozol azzal, hogy kiben mennyi potenciál van, vagy milyen ember. Hajlamos vagy inkább a társadalmi helyzet, és a megjelenés alapján bekategorizálni valakit.

Ha a hajót láttad meg először

Ha a hajót láttad meg először, az azt jelenti, hogy túlzottan magabiztos vagy. Úgy érzed, mindent meg tudsz csinálni egyedül, de belül te is tudod: ez egyáltalán nem igaz. Nem azért, mert ne lennél ügyes, hanem azért, mert mindenkinek megvannak az erősségei és gyengeségei egyaránt. Bízz meg jobban másokban, mert rossz vége lehet, ha mindig csak a saját fejed után mész.

via