Szeretnéd tudni, hogy mi az a szupererő, ami kiemel a többi ember közül? Ez a személyiségteszt villámgyorsan megmutatja.

Mit látsz a képen?

Nincs más feladatod, csak nézd meg ezt a képet! Amit először meglátsz rajta, az elárulja, hogy mi a szuperképességed, és mi az, amit a többi ember a legjobban értékelhet benned.

A sast vagy a hegyet láttad meg először?  A válaszod többet elárul  rólad, mint gondolnád!

Ha a sast láttad meg először

Amennyiben neked a sas tűnt fel először a képen, igazi közönségkedvenc vagy. Imádnak az emberek, mindenkinek feldobod a napját. Mindenki tudja, hogy nálad biztonságban vannak a titkok, és hogy mindig van egy szuper tanácsod. Bárkinek is rossz kedve van a környezetedben, ha veled tölt pár percet, feldobod a napját, és minden megváltozik. Az emberek biztonságban érzik magukat melletted, és úgy gondolják, végre valaki figyel rájuk. Figyelj azonban oda arra, hogy ne add ki magadat teljesen másoknak, és magadat is fókuszba helyezd néha! Te is megérdemled a figyelmet, és ha mindig csak másoknak adsz, de nem kapsz vissza, az előbb utóbb kizsigerel.

Ha a hegyet láttad meg először

Egy igazi boss bébi vagy, az életed a karriered körül forog. Ezzel nincsen semmi baj, mert hihetetlenül sikeres vagy. Ha számodra kiadnak egy feladatot, az biztos, hogy tökéletesen meg lesz oldva. Odafigyelsz a részletekre, és felelősséget vállalsz a döntéseidért. Te vagy az álom munkavállaló a cégek számára, éppen ezért lehetőségekből nincs hiányod. Figyelj oda, hogy ne csupán a karrieredet és a pénztárcádat tápláld, de az emberi kapcsolataidat is. Ne mondj le mindig a baráti beszélgetésekről, csak hogy elsőnek érhess be az irodába. Figyelj oda másokra, mert lelkileg is töltődnöd kell!

via